Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van helye a megbocsátásnak?

Van helye a megbocsátásnak?

Figyelt kérdés
Nos, ma összekaptunk a kedvesemmel - épp náluk voltunk - és azonkívül, hogy lecsitrizett, azt mondta öltözzek fel, és takarodjak haza. Nagyon bántott, hogy így beszélt velem, hát felöltöztem, és elindultam. Kirohant utánam a lépibe, erőszakkal akart visszavinni a lakásukba. Nem akart hazaengedni. Megkarmoltam, erre ő megütött (pofont kaptam). Ezerszer elnézést kért, persze én csak sírtam, hogy hogy történhetett ez meg. Nagy nehezen eljöttem, telefonon megkértem, hagyjon békén, örökre. Utánam jött kocsival. Végül is abban egyeztünk meg, nálunk alszunk. Mire felért, már nyugodt volt (bár az utcán is többször erőszakkal próbált meg a kocsiba tuszkolni.) Belátta, hogy igazam van, hogy egy pofon megbocsáthatatlan. Teljesen magába zuhant, majdnem sírt. Haza kart menni, mondtam, hogy várjon 5 percet. Elmondtam neki, hogy flörtöltem valakivel, de nem csaltam meg, csak amikor ő nem figyelt rám, jött ez a 3. személy, és jó volt, hogy ő törődik velem. Ezek után már nem tud bennem bízni, szerinte is abba kellene hagyni az egészet. Hazament. 1 óra múlva írt sms-t, hogy nem tud nélkülem aludni. Felhívott később, kértem, jöjjön vissza. Megállapodtunk, hogy holnap megbeszéljük. Gondolkoztam,van-e értelme. Én félek tőle, hogy megint megüt, rettegek bármit is elmondani. Ő meg attól fél, hogy megcsalom, vagy elhagyom valaki miatt. Mindketten mondjuk, hogy "soha többé nem fordul elő", de ez közhelyesen hangzik.
2009. okt. 26. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
78%

kérdező!

lassan írom, hogy megértsed te is:

H Ü L Y E V A G Y !

ennyi, pont. ne nyafogj itt, hisz le se szarod ki mit ír, menjél vissza hozzá azt veressed agyon magad vele, meg legyél a rabszolgája, ki se mehetsz majd a házból, ha ránézel valakire, akkor azt agyonveri, stb, hajrá.... De ne idegelj minket már itt, mi itt segíteni próbálunk te meg le se szarod, hisz nem érdekel, úgyis visza akarsz menni hozzá, ennyi, menj a te életed! (Csak ne szülj neki gyereket, pls..)

2009. okt. 27. 08:08
 22/76 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. okt. 27. 08:09
 23/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat, nem tudom hány évesek vagytok és mióta tart a kapcsolatotok... DE, ha te úgy érzed nem foglalkozik veled és flörtölgetsz, ő meg lecsitriz, hazazavar, megüt... akkor mi a kérdés?

Ok, hogy szereted, de ezentúl majd attól fogsz rettegni, hogy mikor üt meg újra, vagy félrelépett-e ,hogy megbosszulja a flörtödet, és talán benne is ott lesz a gondolat, hogy megint flörtöltél-e vagy esetleg tovább is jutottál valakivel. Na én nem szeretnék egy ilyen kapcsolatban lenni, ahol rettegés és gyanakvás van, na meg pofonok.

Szóval az én véleményem, hogy hagyjátok egymást...

2009. okt. 27. 08:12
 24/76 anonim válasza:
100%

Szia! A válaszokat nem olvastam végig, de a kérdésed leírását igen. Nekem van egy 8,5 hós babám, az apuci 4 hónapos korában rájött, h neki mégsem ez az élet való. Elkezdett elmászkálni, haverozni, megcsalni, mindennaposak lettek a veszekedések, aztán a bántások is, míg fogtam magunk és hazajöttem vidékre anyuhoz a kicsivel. Azóta sok mindent próbáltunk, de újra és újra megütött és mindig kiabálás lett a vége mindennek... Nekem is sokszor vágta a fejemhez, hgy ha valami nem tetszik el lehet takarodni... Az első alkalommal kellett volna megtennem, és akkor nem várna ilyen élet a kisfiamra. Nyugodt, boldog élete lesz, de rendes család nélkül. Szeretnélek megkérni Téged, hogy ne menj vissza! Persze tudom, hogy mit sem ér a szavam, de hidd el, egy életre megtanultam, hogy ha egy férfi egyszer is akár bánt egy nőt, az neki belülről jön, és természetes. És ezután is az lesz. Az ilyen soha nem változik. Kérlek előzd meg, hogy nagyobb baj legyen. Talán csak elkeseredésedbe írtál ide és nem is akkora a baj, mint amekkorának első olvasásra tűnik, de a tény az tény! Ha egy férfi bánt egy nőt az annyit jelent, hogy lekezeli, nem tiszteli és nem becsüli. Ez olyan mintha bántanám a gyermekem, amire SOHA NEM LENNÉK KÉPES!

Kérlek gondold át és ez esetben ne a szívedre hallgass, ami valószínűleg szereti őt, hanem az eszedre! Mint mondtad van aki foglalkozott veled és vigasztalt (akivel flörtöltél) és hidd el, sok férfi van, aki őszintén tud szeretni. Ha ő nem ilyen, miért szenvednél mellette és élnél boldogtalanul? A legjobb jár Neked!

2009. okt. 27. 08:22
 25/76 anonim ***** válasza:
47%

Lépi = lépcsőház?

Egy esélyt megér, ha akarjátok és tudjátok. Mindenki kiborulhat.

2009. okt. 27. 08:43
 26/76 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a válaszolókkal, de azért egy ellenpéldával is szolgálnék: én sajnos egyszer kaptam egy pofont a páromtól, utána hónapokig nem találkoztunk, de végül visszaengedtem. Azóta eltelt kb. 7 év, soha többet nem ütött meg, de az igaz, hogy néha verbálisan agresszív, ha olyat teszek, ami neki nem tetszik. Egyébként egy kezes bárány, ha rendben mennek a dolgok, de sajnos a rejtett agresszió benne van, ha nem is fizikálisan és ez ellen nem sokat lehet tenni. Vagy elfogadod így, vagy nem, de ha pofon nem is lesz többet, lesz helyette üvöltözés, erre jobb ha felkészülsz.
2009. okt. 27. 08:58
 27/76 anonim ***** válasza:
64%

Mondd,te hány éves vagy?Mondjuk teljesen mindegy,mert agyilag nem éred el a kettőt!Békülj ki vele,egymáshoz valók vagytok.2 bolod 1 pár.Üssön agyon legközelebb megérdemled.

De tudod mit,igaza van abban,hogy egy ostoba csitri vagy!

2009. okt. 27. 09:06
 28/76 A kérdező kommentje:

Szeretem, és eddig nem ütött meg (nem 1-2 hónapja vagyunk együtt, majdnem egy éve).

Köszönöm azoknak a válaszát is akik leb*sztak, mert igazatok van nektek is. Tényleg hülye vagyok. :(

2009. okt. 27. 09:07
 29/76 anonim ***** válasza:
100%
SOHA ne kezdd vele újra! Már a leírásodból is látszik, hogy erőszakos természet, ha többször erőszakkal akart visszatartani, hogy elmenj, a lépcsőházban is és az autónál is. És még meg is ütött. Szóval a tanácsom, hogy NE!!!!!! Találsz majd jobb embert is, olyat, aki inkább a saját kezét törné el, minthogy megüssön egy nőt. Képzeld, az én párom egyszer nagyon összeveszett egy régi szomszédnőnkkel. Vagyis mindketten jól összevesztünk vele. Leálltak vitatkozni, a csaj provokálta, hogy üss meg, üss meg, a párom meg tudta állni, pedig semmi érzelmi szál nem fűzte hozzá és így is azt mondta, előbb törné el a saját kezét, minthogy egy nőt megüssön! Szóval vannak ilyen férfiak is!
2009. okt. 27. 09:13
 30/76 anonim ***** válasza:
90%
sok emberben van rejtett agresszivitás, ami legtöbbször kiskori figyelemhiány.. vagy fizikai/verbális bántás hozadéka...ha tényleg ez van a háttérben, azt lehet kezelni...és nem válóok, szerintem, ha tényleg csak ez a baj
2009. okt. 27. 09:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!