Van helye a megbocsátásnak?
Hát ezt tök felesleges megbeszélni. Te férenézegetsz, mert nem figyel rád eléggé, ő meg erre hazazavar, megüt.
Szerinted??? Ez a szerelem? Na ne már...
Szépen keressen mindenki mást magának, míg könnyen megy az elválás.
felejtsd el! még szerencse, hogy időben kiderült, hogy ha elszáll az agya, akkor megüt
a volt férjem is megütött többször, és mindannyiszor sírva könyörgött, mondta, hogy soha többé és nagyon megbánta blabla - én meg mindig elhittem neki :(
aztán egyik nap összepakoltam és eltűntem nyomtalanul..azóta van egy normális párom, akit nagyon szeretek és aki soha nem emelne rám kezet
Ha valami megromlik az nehezen hozható helyre, főleg egy érzelmi kapcsolatban. Az hogy megütött, egyébként bizonyíték lehet arra is hogy nagyon szeretne birtokolni Téged és végső tehetetlenségében a tetlegességhez nyúlt. Azonban ez nem szerelem és nem szeretet. Ha valakit szeretünk igazán és tiszta szívből, akkor tiszteljük az egyéniségét, a személyiségét az érzéseit és a vágyait.
Ez a kapcsolat már sohasem lesz felhőtlen, mert a múlt alkalmanként mindig vissza fog köszönni benne.
Amilyen hamar csak teheted lépj ki belőle, mert még nem sérültél meg mentálisan olyan mértékben, hogy ne tudd magadat hamarosan egy őszintén szerető másik férfi oldalán újra felépíteni. A boldogságod vissza szerzése érdekében szerintem ezt kell meglépned.....
Tanulmányozzátok a veszekedések okait és elkerülésének mógjait ezeken a párbeszédeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!