Van helye a megbocsátásnak?
Mondd,számít valamit azok véleménye akik itt válaszolnak, vagy te már döntöttél mikor a kérdést feltetted, és csak azt várod,hogy mindenki azt a döntésedet erősítse meg? Vagy esetleg csak bánatodban nem volt kivel megbeszélni?
Ugyanis nekem erősen úgy tűnik,hogy te szeretnél vele maradni és ezt már el is döntötted,és arra vársz hogy ebben itt minél többen megerősítsenek.
Nos valószínűleg nem fog tudni senki megerősíteni a leírtak alapján.
Én is elmondhatnám a tapasztalataimat a témával kapcsolatban, de bármit írok is, az csak arra a valakire vonatkozik akiről írok.
Ugyanis egy dolog az hogy mik történtek, mert azok "csak" cselekedetek. Más dolog az hogy egy adott dolgot milyen ember követ el. Az a lényeg,hogy alapból milyen berer a párod. Ezt nem abból tudod meghatározni,hoyg eddig valaha megütött-e vagy sem, abból sem tudod meghatározni hogy most mit tett. Ezt tudnod kell ezektől a dolgoktól függetlenül.
Tedd fel inkább magadnak azt a kérdést hogy szereted-e? Hogy TE működőképesnek ítéled-e ezt a kapcsolatot? Hogy milyen ember a párod, megérdemel-e téged? Hogy mennyire vagy hibás TE abban ami történt?
És végül az én véleményem: (ez a legkevésbé fontos azok közül amiket leírok),már az utal valamire, ha ő téged annyira sem tisztel,hogy az édesanyja előtt ilyet képes rád mondani.Ez megalázó már önmagában. Ha ezt is és a flörtöt és a karmolást illetev az ütést meg tudjátok bocsátani egymásnak, azt ne feledd: ez mindig ott lesz az emlékeitekben. És mindig ott fog motoszkálni az agyatokban, akkor is ha nem beszéltek többé róla. És folyamatpsan hátulról, csendben fogja mérgezni a kapcsolatotokat.
Jó döntést kívánok neked!
Érdekes, hogy tulajdonképpen te tehetsz arról, hogy megütött, autóba tuszkolt, satöbbi.
Én beszéltem és bántam már dühömben csúnyán a férjemmel, mégse csinált még sose ilyet és nem is fog. 16 éve vagyunk együtt, aztán mégse volt rá alkalom.
Szóval ez a "megérdemeltem" duma ez tipikus az ilyen áldozat-típusú nőknél, mint te vagy és tipikusan titeket fognak ütni-verni a párotok, mikor már kiszolgáltatott helyzetben leszel, pl. lesz 2-3 gyerek és nincs hová menned, nincs miből megélned, rá leszel szorulva a párodra, aki ezért simán rugdalni fog téged, hisz úgyis megérdemled majd valamiért. Pl. egy koszfolt van a padlón, az már elég jó érv lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!