Mi a véleményed arról, ha valaki 7 hónappal a férje halála után megismerkedik valakivel?
Figyelt kérdés
Tudom, senkinek semmi köze hozzá, csak én most ebben a cipőben járok, és végre kicsit boldog vagyok, csak nem tudom, hogy ezt a környezetem hogy fogja lereagálni.2013. aug. 8. 01:16
41/41 csincsilla000 válasza:
Lehet,hogy már nem aktuális,de leírom. Nekem a keresztanyum halt meg 2010 októberében. Keresztapám decemberben,mikor jött hozzánk bejelentette,hogy új barátnője van. 2011 nyarán már feleségül is vette azt a nőt. Hát a te sztorid ahhoz képest semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!