Mit gondoltok arról, ha valaki 14-16 évesen megismerkedik valakivel, összejönnek majd később vele alapít családot? Szerintetek ez jó dolog?
Miért ne lenne életszerű?
Én 3 pár is ismerek aki 15-17. éves kor között ismerkedtek meg, és ma már házasok.
Én most 40 felé haladva azt látom, hogy azon párok közül, akik középiskolásan jöttek ösze, gyak egy van, akik még mindig boldogan együtt vannak. A többiek vagy szakítottak huszonévesen, vagy rosszabb esetben esküvő és gyerek után váltak el.
Azért nehéz ez, mert ég rettenetesen sokat váltizik az ember 14-16 éves korától felnőtt koráig. És ezek a változások sokszor ellentétes irányúak a pároknál és nem megy az együtt élés. DE persze vannak kis számú kivételek is.
Nyilván azért alapítanak együtt családot, mert működik a kapcsolatuk. Szóval én azt gondolom, hogy ez egy jó dolog és nagyon szerencsések, amiért ilyen fiatalon megtalálták a párjukat.
Előfordulhat persze, hogy válás lesz a vége, de azoknál is előfordul ugyanúgy, akik teszem azt 30 évesen találták meg a társukat.
20.12-es: De hány évesek ezek a ma már házasok? Gondolom a 20-as éveik elején. Ez még nem jelent semmit. Kérdés, mi lesz velük 5-10-15 év múlva.
20.15-ös: Megtudhatom hány éves vagy, aki boldogan élsz 17 éves korodban megismert pároddal? Gondolom te is huszonkevés. De a kérdező egyébként is 14-16 éves korról kérdezett, amikor még szinte gyerek mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!