Mennyire lehet komoly a dolog?
Már régen nem jó a szexuális életünk a párommal, én szeretném többször, de ő mindig elutasít/elutasított. A minap rákérdeztem, hogy miért nem akarja? Nem kíván? Vagy mi van a háttérben? Jött a sablon dumával, hogy sokat dolgozik, fáradt stb.
Mondtam neki, hogy ne nézzen hülyének, mikor 3 hónapig munkanélküli volt, akkor sem volt jobb a helyzet, akkor sem akarta havi 1-2 alkalomnál többször. Erre kicsit vitatkoztunk, próbálta beállítani, hogy én vagyok a hülye, rosszul emlékszek, akkor sokkal többet voltunk együtt. Majd nagy nehezen bevallotta, hogy fél attól, hogy teherbe esek (már van egy gyermekünk). Majd hetekig nem is jutott eszembe ez a dolog, annyiba hagytam. De ma megakartam nézni valamit a neten, és gondoltam egy kis dologért nem kapcsolom be a gépem, mert 10 perc mire betölt (nod, meg java, meg mit tudom én milyen programok vannak rajta), így gondoltam majd megnézem a férjem telefonján a netet. És már mondanom sem kell mi volt a kezdő oldal... szexpartner kereső honlapok jöttek elő rögtön.
Nem merem tőle megkérdezni. Lehet ez komoly vagy csak ártatlan kíváncsiság?
szólj és kérdezd meg... te ismered... látni fogod ha hülyének akar nézni vagy kamuzik...
Mint ahogy eddig is jól érezted...
Pf... Nekünk komoly gondjaink voltak és nagyon nehezen sikerült visszahozni a jóféle szexuális életünket.
NEktek van a legegyszerűbben megoldható gondotok. Fél attól hogy teherbeesel? Hát védekezzetek!! Komolyan mondom, annyira könnyen meg tudnátok ezt oldani.
Beszélj vele..meg a szexoldalról is. És javasold a védekezést és akkor nem lesz baba.
Beszéltél a pároddal? Majd írj, hogy mit mondott.. Csak ne hogy azt gondolja, hogy kutakodol utána.
Sajnos tényleg másra vágyik, vagy hogy írjam, legalábbis szerintem.. meg kell beszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!