Normális dolog ez? Nem fog átcsapni megcsalásba?
A férjem külföldön dolgozik, 100% ig biztos vagyok benne hogy nem csal meg. Viszont nekem adta a telefonját mert ő kapott újat és rengeteget nézett az interneten. Tudom nem normális dolog féltékenykednem e miatt, távol is álljon tőlem csak félek hogy később akár meg is csal majd. Nekem például alig mondja hogy kíván ha beszélünk, mindig én mondom, és akkor vagy ha haza jön, mondjuk egy hétre akkor kb 4 szer történik meg a dolog, vagy ha egy éjszaka többször akkor is max 5.
De szeretném az elején tisztázni hogy meg csalni tuti nem tud/ akar :) Vélemények??? Minden féle tapasztalat, vélemény megosztás érdekel!
Köszönöm szépen a választ. hát erősen gondolkodom. :) De végűlis kár, ha akar úgyis megteszi, és ő is megbízik bennem pedig itthon nekem könnyebb lenne a dolgom.
Azt a kérdést nem én írtam ki egyébként :D
Ha ezen jár az agyad, akkor előbb-utóbb bekattansz, rámegy a házasságod...
bár férfiból van, nem fog megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!