Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Mi a véleményed arról, ha valaki 7 hónappal a férje halála után megismerkedik valakivel?

Figyelt kérdés
Tudom, senkinek semmi köze hozzá, csak én most ebben a cipőben járok, és végre kicsit boldog vagyok, csak nem tudom, hogy ezt a környezetem hogy fogja lereagálni.

2013. aug. 8. 01:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Kérdező, mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni. Lesznek olyan álszentek, akik még a hét évet is keveslik, és lesznek, akik megengedőbbek. Én az utóbbiakhoz tartozom. De mint néhányan jelezték, vigyázz, mert a fájdalom idő előtti eltemmetése visszaüthet. Sajnos, (vagy nem sajnos) az ember így van összerakva: a nagy érzéseket meg kell élni.
2013. aug. 12. 17:49
 32/41 anonim válasza:
0%
Szerintem gusztustalan, akárki akármit mond
2013. aug. 22. 19:59
 33/41 anonim ***** válasza:

mig a halal el nem valaszt...

hat elvalasztotta igy akar 3 nap mulva ujra ferjhez is mehet.

A gyasz olyan egyedi van akinek egy honap van akinek 20 ev.

Meg az egyhaz is azt mondja fiatal ozvegyek ujra menjenek ferfjhez hiszen az embernek nem jo egyedul.

sok boldogsagot es senkivel ne torodj komolyan.

2013. aug. 22. 20:07
 34/41 anonim ***** válasza:
31-es, azért kíváncsi lennék, hogy a magad helyzetében ezt mennyire mernéd így kijelenteni...
2013. aug. 24. 19:41
 35/41 anonim ***** válasza:
Ja, itt mindenki tudja a tutit, amíg nem róla van szó.
2013. aug. 24. 20:02
 36/41 anonim ***** válasza:

"31-es, azért kíváncsi lennék, hogy a magad helyzetében ezt mennyire mernéd így kijelenteni..."

Pontosan mire gondolsz?

2013. aug. 25. 10:13
 37/41 anonim ***** válasza:
Arra gondolok, hogy itt mindenki úgy el tudja ítélni a másikat. Megnézném ezeket az embereket, hogy egy ilyen lelki válság után nem esne-e jól újra megszeretni valakit...És hogy hagyná-e az egészet csak azért, mert 7 hónap. A gyász, meg a legtöbb érzés nem ilyen külsőségeken múlik. Nem akarok persze én se ítélkezni, mert mindenki a maga szájíze szerint, de legusztustalanozni a másikat ilyen helyzetben szerintem nincs rendben...
2013. aug. 25. 22:52
 38/41 anonim ***** válasza:

Elítélniiiiii? Te lábon hordtad ki az agyhalált!

"Kérdező, mindenkinek nem fogsz tudni megfelelni. Lesznek olyan álszentek, akik még a hét évet is keveslik, és lesznek, akik megengedőbbek. Én az utóbbiakhoz tartozom. De mint néhányan jelezték, vigyázz, mert a fájdalom idő előtti eltemmetése visszaüthet. Sajnos, (vagy nem sajnos) az ember így van összerakva: a nagy érzéseket meg kell élni."

Ez volt a kommentem, amibe belekötöttél. Hol látsz ebben elítélést?

2013. aug. 26. 09:28
 39/41 anonim ***** válasza:
Jójó, bocsánat! Elnéztem, az utánad levőre írtam, a tiedet nem is olvastam. (De azért nyugi van, normálisan is lehet írni...)
2013. aug. 26. 22:33
 40/41 anonim ***** válasza:
Oks, én is bocsi.
2013. aug. 27. 08:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!