Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Mi a véleményed arról, ha valaki 7 hónappal a férje halála után megismerkedik valakivel?

Figyelt kérdés
Tudom, senkinek semmi köze hozzá, csak én most ebben a cipőben járok, és végre kicsit boldog vagyok, csak nem tudom, hogy ezt a környezetem hogy fogja lereagálni.

2013. aug. 8. 01:16
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
15%
Az a véleményem, hogy nem szerette a férjét az aki képes 7 hónappal a halála után más férfivel..
2013. aug. 8. 01:26
 2/41 anonim ***** válasza:
89%

Lesz aki letámad. Különösen lehet erre számítani a volt férj családjának részéről.

Viszont nem tudni, hogyan éltetek, mennyire viselt meg a halála (nyilván szomorú eset, mert nem hiszem, hogy normális ember a házastársa halálát kívánja), de ha voltak esetleg gondjaitok, esetleg nem volt már normális kapcsolat, csak látszatházasság érzelmek nélkül, akkor szerintem nem elítélendő. Pláne, ha esetleg fiatal is vagy még.

De nyilván ezt nagyon kívülállóként mondom, hál istennek nem történt hasonló eset a családomban, de ha mondjuk lenne egy bátyám, akinek a halála után a feleség pasizni kezd, akkor tuti érzelemből reagálnék, és utálnám az özvegyet.

Szóval csak okosan :)

bár gondolom nem vagy olyan buta, hogy a régi család fájdalmára nem vagy tekintettel.

Láttam már olyat, hogy az özvegy pasi alig fél év múlva a facebookon osztotta meg az új szerelmével közös, mosolygós képeit. Az valóban visszatetsző. Nem azért, mert az élet megállt, csak több embernek is fájdalmat okozott vele.

2013. aug. 8. 01:26
 3/41 anonim ***** válasza:
94%

Lesznek akik keresztre feszítenek érte, mert szerintük életed végéig lehajtott fejjel kéne járnod fekete fátyolban.

Nem lehet tudni, hogy kinek milyen volt a házassága, vannak akik már csak úgy éltek együtt mint két idegen lakótárs vagy a másik fél testi/lelki terrorban tartotta a másikat. Ebben a helyzetben természetes, ha valaki nem gyászol évekig..

Próbáljatok egy ideig diszkrétebben találkozni, aztán ha már stabil kapcsolatnak látszik, akkor vállaljátok fel nagyobb nyilvánosság előtt.

2013. aug. 8. 01:30
 4/41 anonim ***** válasza:
81%

Nos... az élet megy tovább, meg minden...

bár én legutóbb még egy sima szakítás után is egy teljes évig képtelen voltam mással randizni.

2013. aug. 8. 01:32
 5/41 anonim ***** válasza:
91%
Én nem ítélném el, az élőkkel kell foglalkozni elsősorban, az élet pedig megy tovább, a saját boldogságod legyen az első, akinek meg jól esik had ítélkezzen!
2013. aug. 8. 01:36
 6/41 A kérdező kommentje:
AZt még leírom, hogy fiatal vagyok, és nagyon szerettük egymást a férjemmel. Szó sincs róla, hogy nem voltunk boldogok. Nagyon kemény hónapokon vagyok túl, nem kívánom senkinek. Ez az egész új dolog, meg hirtelen betoppant az életembe, és azóta kezdem össze szedni magam. Ez elítélendő?
2013. aug. 8. 01:36
 7/41 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem tényleg nem, csak ahogy írtam is, azért nem árt ezt tapintatosan és diszkréten kezelni az elején. Ne okozz fájdalmat másoknak, ha nem muszáj.

A szívedben biztos megmarad a szereteted a volt férjed iránt, de nem élhetsz örökké ennek az árnyékában.

Az előbb azt hiszem 2-es válaszoló voltam :)

2013. aug. 8. 01:42
 8/41 anonim válasza:
5%
Hát szerintem ez undorító.
2013. aug. 8. 01:46
 9/41 anonim válasza:
14%

Az ember ha szeret valakit, akkor nem képes ilyen hamar továbblépni, és elfelejteni az emlékét.

Te magadat szereted a legjobban szerintem.

2013. aug. 8. 01:51
 10/41 anonim ***** válasza:
69%

Voltam a Te cipődben, nem tartott sokáig, mert visszaestem, Neked viszont sok erőt és boldog időket kívánok. Egy jótanács, a "valakinek" ne mondd el, mi történt Veled nemrég, már ha megteheted.

Én nem is attól tartanék, hogy mit szólnak a többiek, hanem ahhoz, hogy az új páromnak ne okozzak fájdalmat. Nem akarok károgni, de biztos készen állsz egy újra?

2013. aug. 8. 01:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!