Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Mi a véleményed arról, ha valaki 7 hónappal a férje halála után megismerkedik valakivel?

Figyelt kérdés
Tudom, senkinek semmi köze hozzá, csak én most ebben a cipőben járok, és végre kicsit boldog vagyok, csak nem tudom, hogy ezt a környezetem hogy fogja lereagálni.

2013. aug. 8. 01:16
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy mennyire állok készen egy újra, de azt egy szóval nem mondtam, hogy elfelejtettem az emlékét. Soha nem fogom, és nem is szeretném!
2013. aug. 8. 01:55
 12/41 anonim ***** válasza:
20%
Nem az emlékére gondoltam, hanem a sírásos szakaszra. Szép estét.
2013. aug. 8. 01:58
 13/41 anonim ***** válasza:
94%
Még nem veszítettem el szerelmet, de milyen kis gusztustalan férgek vagytok, hogy ki meritek jelenteni, hogy nem szerette a férjét.
2013. aug. 8. 02:17
 14/41 Una ***** válasza:
96%

Én is átéltem és bár 5 év után léptem tovább úgy gondolom, engedd el Őt.

Sok vagy kevés a hét hónap?

Ki és milyen jogon szabhatja meg, hogy miből mennyi az elég?

Azon a napon ... egy másik fejezet kezdődött az életedben. Az előző veled lesz ha akarod ha nem de természetes, hogy a helyére fog kerülni.

2013. aug. 8. 02:29
 15/41 anonim ***** válasza:
83%

Ez pont olyan vesztség, mint mikor szakít egy pár. Nyilván a te esetedben olyan, mintha nem te dobnád ki a párodat, hanem téged ejtenének, egy olyan férfi, akit nagyon szerettél.

Teljesen normális, ha már akár pár hónappal egy ilyen veszteség után - legyen az szakítás vagy haláleset - valaki teljesen készen áll egy újabb kapcsolatra, és bele is kezd.

Szóval ne legyen lelkifurid, nyugodtan élvezd az életet az új partnereddel.

2013. aug. 8. 02:54
 16/41 anonim ***** válasza:
84%
A környezeted vegyesen fogja lereagálni. Lesz egy pár ember, aki kiakad, és minimum 5 év gyászt írna neked elő, de ne foglalkozz velük. Az élet megy tovább, és ha szerettétek egymást a férjeddel, biztos ő sem akarná, hogy magányos légy és szenvedj. Az élőkre kell koncentrálni, a meghaltaknak sajnos már mindegy.
2013. aug. 8. 03:23
 17/41 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy gondoltam, hogy a párom halála után nem lesz új kapcsolatom. Majd 5 hónapra rá találkoztam valakivel. Már 3 éve vagyunk együtt. Van még hogy ma is sírva fakadok a volt párom miatt. Az, hogy özvegy lettem, az egy "kapott" állapot. Volt az életemnek egy másik síkja valamikor. Az ma is emlék, nem lehet letenni, elfelejteni, mindegy mennyi idő telik el. Ne foglalkozz a környezettel, hiszen mint mondtam az csak formaság, hogy 1 évet kell várni, és akkor már el van felejtve. Ugyan, ez képmutatás! Én a kapcsolatomat a fiammal és a volt anyósommal beszéltem meg, mert nekik nem akartam fájdalmat okozni, illetve nem szerettem volna, ha mástól tudják meg. Mi nyíltan vállaltuk ezt a kapcsolatot, mert úgymond nem a k-ja voltam-vagyok, hanem a társa. A temetőbe is együtt megyünk. Így nem volt pletyka, susmus. Nem bántott a környezetem, bár 1 esetben volt aki elmondta a negatív véleményét. Mindenkinek lehet bármilyen gondolata, de ez a te életed, és ha önmagaddal békében vagy akkor sok boldogságot nektek az emlékek mellett.
2013. aug. 8. 03:34
 18/41 anonim ***** válasza:
94%
Én meg úgy gondolom, hogy pontosan azért, mert nagyon szerettétek egymást a férjeddel, neked ez kell a túléléshez! Lehet, hogy nem állsz még készen egy új szerelemhez, ez valószínű, de segíteni fog,a nehéz hónapok után egy kicsit talpra állni. Ne foglalkozz másokkal!
2013. aug. 8. 04:49
 19/41 anonim ***** válasza:
28%

ez valahol egy menekülés egy segitség felbukkanása hogy könnyebb legyen. nem itélem el de nem feltétlen lesz belöle jo vég mert rájön az ember elöbb utobb hogy csak támasznak kell.ha nem igy van mázlid van...

lehet hülye példa de a legtöbb ember az imádott kutyája halála után is szerez másikat egy két honapon belül. nem ugyanaz lezs mint az elözö, azt sose felejted el de az ujat is szereted és vigaszt nyujt.

mondjuk erre lehet elég lenne egy jobarát.

azt mérlegelned kell hogy a pasi menyire fogja dijazni ha kiborullsz a férjed miatt idönként. biztos lesz oylan.

2013. aug. 8. 06:39
 20/41 anonim ***** válasza:
62%

Ha az embert ilyesmiről kérdezik, szerintem általában úgy gondol bele a szituációba, hogy " ha történne velem valami, és a párom találna valakit 7 hónap után.. aki beköltözne a hátrahagyott életembe, a szobámba, az ágyamba.. " Még a gondolattól is kiráz a hideg. Másik oldalról nézve pedig mindenkinek joga van a boldogsághoz, az élet megy tovább.

Nézőpont kérdése az egész.

2013. aug. 8. 06:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!