Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem megcsalt a húgommal....

A férjem megcsalt a húgommal. Nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tizenöt éve vagyok férjnél, mindketten negyven fölött vagyunk, két gyermekkel. Boldog házasságban éltünk a férjemmel, a kisebb-nagyobb nézeteltéréseken kívül nem voltak konfliktusaink, szerettük, támogattuk egymást mindenben.

Egészen addig fel sem tűnt semmi, amíg a vidéki tárgyalások, az egyre gyakoribb kimaradások rendszeressé nem váltak. Igazából még akkor sem gyanakodtam, nem vontam kérdőre, mert maximálisan megbíztam benne. Aztán nem volt kedve házaséletet élni, mindig arra hivatkozott, hogy fáradt, nincs kedve. Itt már erős volt a gyanúm, hogy van egy harmadik személy a kapcsolatunkban, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a húgom. Soha nem szimpatizáltak egymással (sőt, a húgom már az esküvő előtt kijelentette, hogy ki nem állhatja a férjemet), így még nagyobb sokként ért, amikor egy családi születésnapon, a szüleim vendégszobájában (a ház legeldugottabb pontján van) rájuk nyitottam csókolózás közben. Nem tudom, melyikünk döbbent le jobban, de sem én, sem ők nem jutottak szóhoz. A húgom akkor elrohant, azóta (lassan egy hónapja) nem is hallottam felőle, de őszintén szólva, nem is vagyok rá kíváncsi. A férjem esküdözik, hogy csak egyszeri alkalom volt, hogy engem, minket szeret, nem akar elveszíteni. Én már rá se bírok nézni, undorító, amit tettek, amit tett a családjával. Csak a gyerekeket féltem, mert ők rajongásig szeretik az apjukat. Egyelőre nem tudnak semmiről, és nem is tudom, mit csináljak. A szüleim mindig arra tanítottak, hogy le kell nyelni a dolgokat, elnézni a botlást, de nekem ez nem megy. Maradjak vele, és éljük le az elkövetkező 10-20-30 évet boldogtalanul, egymást utálva, vagy költözzek el a gyerekekkel együtt, és kezdjek mindent a legelejéről, egyedül?

2013. aug. 6. 14:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%

19 - Hááááát, most már bevallatom:

Nem.

2013. aug. 6. 14:41
 22/31 anonim ***** válasza:
87%

*már bevallhatom

(egyébként a gyermekek miatt érdemes lenne utána nézni az igazságnak- 40 körül meghibbannak az emberek, de nem kell azért mindent borítani és helyreállnak a dolgok..

2013. aug. 6. 14:44
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy leültetném, megkérném, hogy most töviröl hegyére mesélje el a történetet minden sumák nélkül, mert ha bármi hazugságon csiped vagy valamit elhallgat akkor a bizalmad biztosan a jelenlegi szinten marad (vagyis 0). Innen indulnék. A többit nem tudom mert az a történet és viselkedés függvénye. Mint lehetöséget semmit sem hagynék ki.
2013. aug. 6. 15:45
 24/31 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem egyikük sem érdemli meg hogy ezek után egyátalán szóba állj velük,undorító dolog főleg a húgodtól.
2013. aug. 6. 16:39
 25/31 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem marha könnyű idegenként azt mondani hogy hagyd ott. Nem tudom azok közül akik ezt javasolják, hánynak van gyereke aki rajongva szereti az apját. Én várnék. Megnézném hová alakulnak a dolgok, és az én érzéseim. A húgommal biztos hogy megszakítanám a kapcsolatot. A többi meg majd kiderül. Nem döntenék az első sokk hatása alatt, de persze nem is tennék úgy mintha mi sem történt volna.
2013. aug. 6. 18:55
 26/31 anonim ***** válasza:
67%

18:55-ös ez egy olyan dolog,hogy bevezetném csak az véleményezhet,aki a tapasztalatait átélte és azt írja le,hogy oldotta meg.

Az én szememben már kizárólag annak van HITELE.40/N

2013. aug. 6. 19:05
 27/31 anonim ***** válasza:
74%

100 %, hogy nem bocsátanék meg.

Magasról tennék arra is, hogy esetleg nem volt neki valami jó otthon. Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Miért nem szólt, ha hiányzik neki valami? És ha még akkor sem kapja meg, akkor el lehet menni. Ez ennyi.

Az meg, hogy a testvéreddel csinálta, csak hab a tortán.

Mindkettőt letojnám ezentúl.

Még csak a magyarázkodására sem lennék kíváncsi. A miértekre sem. A történeten úgy sem változtat.

És az is biztos, hogy nem én titkolnám a család többi tagja előtt (szüleid nem tudom tudják-e, de a gyerekek előtt sem rejteném véka alá) Az ő szégyenük, nem az én gerinctelenségem.

Összegezve: egyértelműen válnék, eszembe nem lenne nekem lenyelni a békát.

Írásod alapján nem tartalak egy gyenge nőnek, szerintem egy ilyen gerinctelen patkány nélkül is megállsz a lábadon.

Ha nehezebb is az út eleje egyedül, akkor is Te maradj emelt fővel. Ne alázd meg magad azzal, hogy ebben a házasságban maradsz.

Az meg nem igaz, hogy a gyermekeit nem csalta meg ezzel!

Nyilván nem a szó hétköznapi értelmében megcsalás feléjük, de mikor a nyelvét dugdosta a testvéred szájába, akkor is a jó családapa szerepében érezte vajon magát? Biztosan eszébe sem jutottak a gyerekei, csak a maga élvezete számított.

2013. aug. 7. 00:12
 28/31 SevN válasza:
30%
Írtam választ, és ne feledd, mindent meg lehet bocsájtani.
2013. nov. 12. 12:03
 29/31 Steeein válasza:
Ez egy tavaly nyári kérdés. Meg lehet tudni, hogy mi történt azóta? Ramélem, együtt maradtatok és túl tudtál lépni rajta. Sok szenvedélyes, válást szorgalmazó hozzászóló volt, pedig szerintem érdemes feltenni azt a kérdést is, hogy mi lesz utána? Ti., ha elválunk? Érdekelne, hogy hol tartotok most. Magam is voltam ilyen helyzetben és zajlik is körülöttem egy.
2014. máj. 16. 12:01
 30/31 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2019. aug. 9. 06:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!