Ha már érzelmileg megcsalt a párod/feleséged/férjed, és megbocsátottál, mivel bizonyította be, hogy valóban nincs okod aggódni a jövőben mellette?
Figyelt kérdés
Hogyan kárpótolta az okozott lelki kárt, hogyan viselkedett veled, miután kiderült? És Te meg tudtál nyugodni? Mennyi időbe telt, mire minden ugyanúgy ment tovább? Esetleg jobb lett utána a kapcsolatotok? Főleg hosszabb, alapvetően harmonikus párkapcsolatban élők véleménye érdekelne. Tehát csók, szex nem volt, csak flört, levelezgetések, sms-ek, találkozók, inkább érzelmi viszony, fantáziálgatás a másikról, milyen lehetne vele.2013. júl. 15. 16:10
1/12 anonim válasza:
Pont ebben a helyzetben vagyok. a parom.3hete neten beszelget egy ri...ccal...egyertelmu flort lattam. Hiaba mondja hogy csak barat - feltekeny vagyok es nehezen hiszem..Engedem csinalja...igy nem veszekszunk. egyre kozombosebb...es ez egyszer a szakitashoz sodor.
engedem mert szeretem es remelem h igy tullep rajta.
2/12 anonim válasza:
nem sikerült meggyőznie sem engem, meg önmagát sem, hogy velem akarja leélni az életét. Elváltunk végül, ennek már 4 éve.
3/12 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok. Most úgy áll a dolog, hogy a csaj megunta, közölte vele, hogy egy ilyen sz*r, szemét alak már nem érdekli őt. Én meg úgy érzem, hogy én vagyok a szamár, ha már ló nincs. Közben meg úgy csinál egy hete, mintha semmi nem történt volna, nyuszika így, nyuszika úgy... De úgy érzem, hogy nem ő választott engem, csak így alakult, ha a csaj nem adja fel, a mai napig szívatna mindkettőnket. Csak az a gond, hogy én meg nagyon szeretem. Ő meg állítása szerint szeret engem is, de beleszeretett ebbe a másik csajba is. Nem tudom, túl tudok e lépni rajta. De meg is érdemelné, hogy 2 szék közül a padlóra essen.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, hát nem túl biztató, de meg tudlak érteni Benneteket. Kemény dió ez nagyon. És igazán tanulságos. Valaki esetleg pozitív fordulattal?
2013. júl. 15. 19:00
5/12 anonim válasza:
Én nem tudlak bíztatni. Voltam szerető (sokáig nem tudtam, hogy az vagyok..), végül befejeztem a kapcsolatot.
A férj visszakuncsorgott a feleséghez, aki nyilván azt gondolta, ő győzött. Arról nyilván nem tud, hogy a kedves férj azóta is próbálkozik nálam (két éve...), úgyhogy ha én engedtem volna, ugyanúgy kettős játékot játszana a férj, mint korábban.
6/12 anonim válasza:
Elhagyott, mert azt mondta, már nem szeret és nem akar velem élni többé. Úgy tudom, nem volt senkije, nem ez volt az ok. De hónapokig úgy élt, mint egy független kamasz, és velünk elutasító volt /a gyerkőcünk 2 éves volt/. Nekem úgy sikerült megbocsájtanom, hogy magamba néztem, beláttam, hogy ebben nekem is részem volt, hogy ide jutottunk. 3 hónap után újra összejöttünk, az első pár együtt töltött hónap nehéz volt, és volt, mikor azt hittem, ez nem fog menni, annyira megbántott. Meg nehéz volt elhinnem, hogy rájött, mégis szeret. Segített ő is, hogy túllépjünk, figyelmes és kedves, odaadó volt, és azóta is az. Sokkal jobb lett a kapcsolatunk, mint előtte bármikor is volt. Ami a leginkább segít, a sok-sok, őszinte beszélgetés.
7/12 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös: Köszi szépen! Jól tetted, hogy nem engedted. Szerintem nagyon fontos, hogy az a fél, akit elcsábítanak, mennyire hajlandó elutasítani a közeledést és rendre utasítani a kicsapongó nőt vagy férfit. Sokszor ennyivel meg lehetne menteni egy házasságot. Nálunk az volt a gond, hogy a nő, aki vonzódni kezdett a páromhoz, hagyta, hogy történjenek a dolgok,pedig nem is igazán akart komoly kapcsolatot. Tudta, hogy férjemmel milyen jó a kapcsolatunk (férjem elmesélte), ennek ellenére adta a lovat férjem alá. Ahelyett, hogy azt mondta volna: "Házas férfinek a felesége mellett a helye. Köztünk semmi nem lehet." Na, de hát lehet, túl naiv vagyok. Hol vannak ma már az efféle látásmódú, egyenes, lojális emberek? Távcsővel kell keresni őket. Remélem, nem bántottalak meg a véleményemmel.
2013. júl. 16. 18:33
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Köszönöm Neked is a választ, jó volt olvasni, amit írtál. És nagyon meg tudom érteni, teljesen együtt is érzek. Hasonló helyzetben vagyok, csak nálunk volt egy érzelmi megcsalás. Szerencsére több nem lett belőle, férjem magához tért. De ettől függetlenül nagyon szenvedek. Ő is nagyon figyelmes, odaadó, mindennap les engem, mire van szükségem, virágokat hoz, meghallgatja a kínjaimat és borzasztóan szégyelli magát, és nem érti, miért ment ebbe bele. Nálunk is van gyerkőc. Korábbi kapcsolataiban soha nem csalta meg a párjait (semmilyen formában), és mondta, hogy tényleg nem érti, hogyan vonzotta ezt be, mert az összes régi kapcsolata közül a velem való a valaha legjobb, össze sem hasonlítható a többivel. Nem könnyű ezen átmenni. Soha nem voltam ilyen helyzetben, fogalmam sincs, mennyi idő kellhet, hogy ne könnyezzem meg, ne ugorjon össze a gyomrom, ha erre a történetre gondolok. Az a baj, hogy sok hely, dolog emlékeztet erre mindennap. Legjobb lenne elutazni valahová külföldre egy időre. Hát, meglátjuk, mennyire vagyok erős. Remélem, nem tart évekig a feldolgozás. Köszi még egyszer a biztató szavakat.
2013. júl. 16. 18:43
9/12 anonim válasza:
Óóó, tegnap összefutottam a kedves hölggyel az utcán... Vicces volt, 2 m-re mentünk el egymás mellett elfordított fejjel... De olyan ideges lettem, hogy fél órámba telt mire magamhoz tértem.... Nem gondoltam eddig, hogy lehet valakit ennyire utálni, hogy ha meglátom csak, felforr az agyvizem... Nem vagyok egy idegbeteg típus egybéként és soha nem utálok senkit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!