Valóban roosz lennék? Le kelle ''állnom''vele?
Figyelt kérdés
A történet röviden.A munkahelyemen együtt dolgozok a férjem gyerekkori barátjával,aki nekem is a haverom.Sokat viccelődünk.De semmi közöm hozzá.Semmi.Csak vicc az egész.
A férjem mégis féltékeny rá.Beszólogat.
2013. máj. 9. 18:11
1/25 A kérdező kommentje:
*rossz****
2013. máj. 9. 18:11
3/25 anonim válasza:
Mármint nem jó a féltékenység. nekem is van egy csomó fiú haverom és eszembe se jutott semmi ilyesmi velük kapcsolatban, mert ők még a párom előtt is haverok voltak, semmit több. 1
4/25 anonim válasza:
Attól függ milyen a vicc.
De miért nem beszéled meg a pároddal,hogy nincs mitől félnie? Meg,hogy gondolod neki is vannak lánybarátai.
5/25 A kérdező kommentje:
Neki kevés barátja van.Nekem pedig ő tényleg haverom.Akivel megtudok beszélni sokmindent.Aki mindig kávét főz nekem.Már elmondtam neki,hogy egyáltalán semmi közöm hozzá.Csak kedvelem,mint embert.mert rendes.
2013. máj. 9. 18:24
6/25 A kérdező kommentje:
Úgy érzem,hogy nagyon rámtelepszik.Sokszor.
Lesz egy koncert ahová a munkatársakkal mennénk.
Ő pedig nagyon alattomos módon közölte,hogy nem mehetek.
Tehát nem érzhetem jól magam...:(
2013. máj. 9. 18:26
7/25 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan barátkozz a sráccal, a helyedben még a koncertre is elmennék. Nehogy már ő élje a te életedet! Nincs joga megtiltani semmit, neked is szükséged van egy kis szabad térre...
8/25 anonim válasza:
Azt nem tudom,fordított esetben mi lenne a Te reakciód,de a párod helyében én sem örülnék,hogy a feleségem más pasival/pasikkal megy el,nélkülem egy koncertre.Még ha kollégákról is van szó.
9/25 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de ez válás gyanús, ha nem változik meg a férjed. Sajnos ez a szintű féltékenység már csak rosszabb lesz, ha nem adsz neki ultimátumot! Én a helyedben megmondanám, hogy kap 3 hónapot, hogy megváltozzon, és ha nem változik meg, akkor válnék. Egy ilyen betegesen féltékeny pasi idővel azt is tiltani fogja, hogy dolgozni elmenj, meg hogy egyáltalán gondolj más férfira.
10/25 A kérdező kommentje:
De ő nem akar jönni a koncertre.
Akkor nekem csak annyi legyen az életem,hogy dolgozok?
2013. máj. 9. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!