Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban "hajléktalan" lennék?
A történet a következő: A párom és én 3éve vagyunk együtt. Közös háztartásban május óta lakunk. Ekkor született meg a közös kislányunk, aki most 5 hónapos lesz. Elismerte, apasági nyilatkozat van.
Ez a lakás, amelyben lakunk (párom, én és a baba) 2008. augusztusa óta a párom tulajdona, a családjától kapta ajándékba. Én a szüleimmel éltem, a baba miatt költöztünk össze. Egy ideje a párommal nagy viták vannak és már azt is a fejemhez vágta, hogy én hajléktalan vagyok, mert ez az ő háza. Ez tényleg így van? Ennyire kiszolgáltatott lennék a babával, hogy ha azt mondja végeztünk egymással csak úgy hipp-hopp kiteheti a szűrömet? Haza a szüleimhez már nem nagyon tudok menni, mivel édesanyám júniusban meghalt, apu pedig el fogja adni a házat, mert lehetetlen neki egyedül fenntartani. Így párom hangsúlyozza, hogy oda sem mehetek, mert már az a lakás se a miénk, mert elvitte a bank.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?

Sajnos, tényleg úgy van, hogyha ez az ő lakása, akkor téged és a babát (a saját gyerekét!) bármikor kitehet...
Elég mocsok egy ember, ha erre képes!
Az a következő mocsokság tőle, hogy direkt élvezi a kiszolgáltatott helyzetedet, hogy a szülői házba sem tudsz visszamenni!!!... (Talán azért hangsúlyozza ennyire, hogy "hajléktalan" vagy, mert meg akarja szerezni magának a kislányotokat?)
Most vagy a legkiszolgáltatottabb helyzetben, amikor pici a baba, nem tudsz dolgozni, Gyes-en vagy otthon...
Oltári nagy szemét, aki éppen ebben a helyzetben "rúg beléd"!
Én a helyedben felkeresném az apukámat és valahogy megpróbálnám a ház-eladást megakadályozni, ketten már könnyebben fenn tudnátok tartani!
Ha elmennél dolgozni lenne annyi pénzed, hogy eltarthasd magatokat...
Én a helyedben mindenképpen elköltöznék ettől a pasitól, rá sem tudnék többé nézni.
Nagyszülők?... Rokonok?... Testvérek?...
Ki jöhetne még számításba, aki segíthetne?!
Ha végképp semmi lehetőséged nincs, még mindig elmehetsz anyaotthonba : legalább 1 évig ott lakhatnátok a kislányoddal, addig összeszedheted magad, kivehetsz egy albérletet, munkahelyet szerezhetsz...
Mindenképpen teremts gyorsan valamilyen lakhatási lehetőséget, nehogy ez a mocsok pasi elvegye tőled a gyereket, utána nagyon nehezen tudnád csak visszakapni!

Minek szültél ha nem vagytok jóba???!!!
Mostmár nem tehetsz semmit! A gyereknek apa kell.
Előtte kell gondolkozni mielőtt szülsz. Mostmár szép csendben élsz a párod mellett. És szülés utáni hormonzavarkor sok nő elviselhetetlen. Ha ez elmúlik akkor lehet hogy még rendbejön a kapcsolat.

Véletlenül igent nyomtam az 1:26 os ra pedig nem igaz.
A gyerek nincs hozzád nőve. én ha apa lennék és a feleségem el akarna menni a gyerekem velem maradna.
Hozzáteszem labilis nőnek nem is csinálnék gyereket.

Először is: előbb volt a lakása, utána kerültetek össze?
Ahogy látom, nem vagytok házasok.
Még ha így is van: a lakás fele a babáé. Mivel pedig ilyenkor a baba javára szoktak dönteni - előfordulhat, hogy TE MARADSZ a lakásban (a babával együtt) - és ki kell fizetned neki a felét (részletekben).
Egy nagyon jó ügyvéd kell ehhez.

02:10-nek
Honnan veszed, hogy a Kérdező labilis idegállapotú és hormonzavara van?!
Honnan veszed, hogy őmiatta vannak viták?!
NEM TUDSZ OLVASNI???... 8-[
Nem látod, hogy a Kérdezőnek éppen az a problémája, hogy a ro.hadék pasija ki akarja tenni a Büdös Nagy Semmibe a gyerekkel együtt, ő itt tőlünk kérdezi, hogy : lehet ilyet csinálni???...
Nem veszed észre, mekkora Nagy Szemét Állat a pasija, aki az 5 hónapos babát ápoló barátnőjét ebben a végtelen kiszolgáltatott helyzetben kitenné az utcára?!
Szerinted micsoda ember (=Gör.ény!) az ilyen, aki a SAJÁT GYEREKÉT képes kitenni az utcára és még élvezkedik is, hogy milyen klassz, haza sem tud menni, mert a szülei háza is el lesz adva???...
Milyen erkölcsi értékrended van neked?!

Szerintem azt csak az asszony mondja hogy a babával tenné ki.Mintha a gyerek a saját tulajdona lenne. Igazából a férj a gyerekét szerintem magánáltartaná.
És nemtudom mondtam e már hogy minek kellett gyereket szülni hogyha ilyen "görény állat" az ember??
Igazából a kérdezőnek csak a hormonjai beszélnek szerintem.
Kapcsolatok százai mennek tönkre a szülési hormon túltengés alatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!