Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz megbíznom a...

Miért nehéz megbíznom a férjemben?

Figyelt kérdés
Fiatal házasok vagyunk, most végeztünk az egyetemen, a férjem tanárként dolgozik, egy gimnáziumban angol szakon. Nem vagyok féltékeny típus és nagyon boldog házasságban is élünk, de elkezdett motoszkálni a kisördög a fejemben, és belegondoltam, hogy mi van, ha (nem feltétlenül, de akár most is vagy évek múlva) kikezd vele egy diákja vagy ne adj' Isten ő lesz szerelmes valamelyik tanítványába? Persze tudom, hogy kár előre filozofálni ezen, meg miért félek, ha elvileg megbízunk egymásban... Tudom. De azt is tudom, hogy milyenek a gimnazista lányok (tisztelet a kivételnek). Annak idején én is fülig bele voltam zúgva a tesitanáromba, és bár nagyon visszahúzódó, csendes lány voltam, ha akkor ő többet érzett volna irántam (de szerencsére nem), lehet, hogy megingok. És most ugyanettől féltem a férjemet, a csinos, fiatal kamaszlányoktól. Mert biztos vagyok benne, hogy óriási a kísértés egy férfinek hetente több száz lányt tanítani, több száz csinos lányt látni.
2013. júl. 31. 10:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
Értelek és jogos a félelmed. Több lehetöséged van. Pl jo megoldás: Mindig legyél több a férjed számára mint egy (csinos?) barátnö, mint egy jo kis lyuk, mint egy ba-otárs. Épitsd ki, hogy család legyetek gyerekekkel, tervekkel, jövöképpel, olyan otthonnal ahova mindig jo hazatérni. Pl rossz megoldás (de megoldás!!!) Beszéld rá a férjedet, hogy kasztráltassa magát, igy a legtündéribb kamaszlány is csak egy tanulo lesz.
2013. júl. 31. 10:56
 12/24 anonim ***** válasza:
72%

Tök mindegy hol van csinos, fiatal lányokat mindenhol talál.

Arra viszont nem gondoltál, hogy ezek a csitrik a férjed szemében esetleg csak éretlen gyerekeknek, vagy lökött kiskamaszoknak számítanak még? Pláne később, mikor már idősebb lesz.

Gondolod, hogy a férjed később ilyen pedo hajlamúvá válna?

Akkor inkább a csinos, fiatal tanárnőktől féltsd.

Azt hiszem neked mindegy is, hogy ki van körülötte alapból féltékeny vagy.

Inkább saját magadban van a hiba kevés az önbizalmad. A legtöbb féltékenység, mi lesz ha érzés innen ered.

Inkább magad trenírozd egy kicsit kívül-belül, hogy a férjednek vonzó légy később is.

2013. júl. 31. 10:56
 13/24 anonim ***** válasza:

A hűség döntés kérdése. Nem a kamaszlányok miatt kéne aggódni, hanem elgondolkozni azon, hogy ez a kérdés miért nem a boldogító igen kimondása előtt merült fel benned...

Így már elég gáz.

2013. júl. 31. 11:02
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Beteges féltékenység. Próbálj kigyógyulni belőle, mert aláássa a házasságot.
2013. júl. 31. 11:02
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Bocsanat elore is, tudom , hogy neked nem vicces,de mikozben olvastam a kerdesed, atkattintottam a facebookomra es az elso hir a hirfolyamon ez volt

[link]

Tuuudom,tudom,dogoljek meg ,meg hasonlok,de ezt muszaj volt ideraknom...

2013. júl. 31. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
abban egyetértek az előző válaszolókkal, hogy egy kapcsolat csak bizalomra épülhet, és ha már most minden indok nélkül ezen agyalsz, annak nem lesz jó vége. De sajnos a félelem azért nem annyira alaptalan. A sógórnőméknél pl pont most derült ki, hogy a 27 éves férje összejárt az egyik 17 éves tanítványával fél évig. Jómagam nem vagyok féltékeny típus, soha nem is paráztam ilyenen,de az ex vőlegényem, bár egyetemen tanított,mde egy 20 éves tanítványávao lépett le az esküvő előtt fél évvel. Persze sok ellenpélda is van, barátaim nagy része fiatal tanár, mert én is tanárként végeztem, de nem ritka az ilyen. Azzal viszont semmire nem mész, ha előre bizalmatlankodsz, és az is igaz, hogy dolgozhatna bármit a féjed, ha meg akarna csalni, bárhol találna rá nőt, hidd el.
2013. júl. 31. 11:29
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy házasság, egy kis család csak a bizalomra épülhet. Ha állandóan gyanakodunk, fantáziálunk, nem bízunk egymásban átmegy egy rendőrségi nyomozóosztagba az egész, oda a békés, megértő, elfogadó, bizalomteljes közeg. Ezt a feszültséget nem is bírja sokáig a család, mert a pihenés, derűs együttlét rámegy, és kimerülnek lelkileg benne.
2013. júl. 31. 11:35
 18/24 anonim ***** válasza:
71%
Ha meg akar csalni nem azért fog mert tanár.
2013. júl. 31. 11:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Ezt a félelmedet semmiképp ne mondd neki, mert akkor tényleg bogarat ültetsz a fülébe és akaratlanul is elkezd fantáziálni a kiscsajokról.
2013. júl. 31. 11:57
 20/24 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem is bízz meg benne. Én párom 5 fiatal nő közvetlen főnöke, és 1000 nő dolgozik még kb. a gyárban , akiknek jó része fiatal, és nyilván azok egy része még szép is. De nem gondolkodom rajta, hogy megcsal-e, vagy beleszeret-e másba. Ha ilyen fajta férfi, akkor mindegy hol dolgozik, elcsavarják a fejét, ha meg nem ilyen fajta, akkor nem tudják.

Mindemellett azért kicsit érthető a félelmed, főleg, ha önbizalom terén problémáid vannak, mert az középsulis lányok mindig 17-18 évesek lesznek, te pedig ugye mindig kicsit öregebb. De ezzel nem kéne foglalkozni, nálunk nem volt ilyesmi gimibe, hogy valaki kikezdett volna egy tanárral, szerintem ez annyira azért nem általános.

2013. júl. 31. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!