Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz megbíznom a...

Miért nehéz megbíznom a férjemben?

Figyelt kérdés
Fiatal házasok vagyunk, most végeztünk az egyetemen, a férjem tanárként dolgozik, egy gimnáziumban angol szakon. Nem vagyok féltékeny típus és nagyon boldog házasságban is élünk, de elkezdett motoszkálni a kisördög a fejemben, és belegondoltam, hogy mi van, ha (nem feltétlenül, de akár most is vagy évek múlva) kikezd vele egy diákja vagy ne adj' Isten ő lesz szerelmes valamelyik tanítványába? Persze tudom, hogy kár előre filozofálni ezen, meg miért félek, ha elvileg megbízunk egymásban... Tudom. De azt is tudom, hogy milyenek a gimnazista lányok (tisztelet a kivételnek). Annak idején én is fülig bele voltam zúgva a tesitanáromba, és bár nagyon visszahúzódó, csendes lány voltam, ha akkor ő többet érzett volna irántam (de szerencsére nem), lehet, hogy megingok. És most ugyanettől féltem a férjemet, a csinos, fiatal kamaszlányoktól. Mert biztos vagyok benne, hogy óriási a kísértés egy férfinek hetente több száz lányt tanítani, több száz csinos lányt látni.
2013. júl. 31. 10:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez már paranoia! Mi lenne, ha orvos lenne? Még le is vetkőznének neki. Ha ismered, nem kell félned. Egyébként, egy gyárban, egy lakatos is találhat olyan menyecskét, aki tetszik neki, ez a menyecske fel is kínálhatja magát, akár házas, akár nem. A kapcsolatok mindenképpen bizalomra épülnek!
2013. júl. 31. 10:27
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem tanárként dolgozna, hanem pl. egy multinál, akkor meg a csinos kolléganőkre volnál féltékeny. Vagy ha elmegy a barátaival iszogatni, ott is lesznek más nők, akik lehet éppen pasira vadásznak. Még a tanári állással a legvalószínűtlenebb szerintem, ha komolyan veszi a hivatását, emiatt kirúgnák, sosem taníthatna többet, és ha igazi férfi, biztos nem érdekli egy serdülő kislány. Vannak férfi tanár ismerőseim, de nem kihívás nekik a csinos fiatal lányokat tanítani, mert értelmes felnőtt férfiak.
2013. júl. 31. 10:28
 3/24 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van és értelek is. De azért mégis más, ha majd 40-50 éves lesz, a lányok pedig akkor is 15-18-ak lesznek...
2013. júl. 31. 10:29
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Ennyi erővel minden második szembe jövő fiatal lányra féltékeny lehetsz.. Elsősorban magadban nem bízol, utána a házasságotokban, és legutoljára a férjedben.
2013. júl. 31. 10:35
 5/24 anonim ***** válasza:
84%

Ha te pl a magyar vizilabda csapat masszőze lennél, akkor mi lenne? Szerintem semmi, ha jó a házasságod. Csak egy munka lenne. Szerintem így van ez a férjeddel is, ha megadsz neki mindent, akkor pont hidegen fogja hagyni a tinilányok, meg más nő is.

Egyébként az én tanár ismerőseim 25-26 évesek, jó pasik, szerelmes is beléjük sok kislány, de ők csak mosolyognak rajta. Nekik nem pálya kislányokkal kikezdeni, hanem igazi nőre vágynak .Kérdezd meg erről a férjedet, vagy mondd el neki őszintén az aggodalmaidat, és meglátod, hogy hülyeség volt ezen agyalni :)

2013. júl. 31. 10:36
 6/24 anonim ***** válasza:
37%
Én is ilyen féltékeny vagyok. Amúgy szerintem sem alaptalan a kérdező felvetése, mert vannak a lányok, akik olyan jól helyezkednek és csűrik csavarják a dolgokat, hogy pillanatok alatt magukhoz láncolnak egy pasit. Meg hát egy suli azért tényleg nem ingerszegény környezet... Meg nem is egy iroda, ahol van 2 titkárnő, akik közül az egyik a nagymellű Juci,a másik a jósggű Piri, de házi nyúlra nem lövünk.. A suliba minden évben százakárhány új arc vigyorog rád.
2013. júl. 31. 10:39
 7/24 anonim ***** válasza:
85%
Ez nettó hülyeség, mondom úgy, hogy az én anyám apám tanítványa volt a középiskolában (mondjuk apám kezdő tanár volt, anyám meg végzős diák és amíg nem végzett nem is volt közöttük semmi). Egyébként ha ezen jár az agyad, akkor féltékeny típus vagy, csak magadat ámítod azzal, hogy nem. Én is tanárként végeztem, voltam gyakorlaton gimnáziumban, k.-ra nem járt azon az eszem, hogy melyik csajt kéne meghúzni a bibliai értelemben.
2013. júl. 31. 10:40
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
Szuper feleség leszel, ha így folytatod. A következő az lesz, hogy figyeled a telefonját, levelezését, órarendjét? Ha késik 10 percet, már letámadod? És lám, jó volt a megérzésed, becsajozott...ezt akarod? Mert jó úton jársz, hogy bekövetkezzen, amire most rémálomként gondolsz.
2013. júl. 31. 10:45
 9/24 anonim ***** válasza:
38%

Amit csinálsz a legjobb út arra, hogy be is teljesedjen!

Önmegvalósító jóslat! Te magad fogod belehajszolni a férjed a kis gimis lányokkal való flörtölésbe!

Gratulálok! Pszichiátriai eset vagy!

2013. júl. 31. 10:47
 10/24 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan, azok csak diáklányok... Ha azt feltételezném a páromról, hogy éretlen, nyomulós, komolytalan kislányokra bukik, nem is lenne eleve a párom.

Ha ki is kezdenek a férjeddel, miért gondolod, hogy nem utasítaná el a lányokat? Különben meg csak a legelvetemültebbek másznak szerintem rá a tanárjukra, többnyire inkább a tanár lehet a hibás, ha egy kis szempilla rebegtetés miatt nem bír magával.

2013. júl. 31. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!