Mit csinálnak azok a nők egész nap, akik nem dolgoznak? Mivel töltik a napot? Itt mindig a házimunkát emelik ki, de azt hamar le lehet tudni.
"az kitartatnak számít aki gyesen van otthon a 3ik gyerekkel ? "
NEM!!!
Az a kitartott, aki nem jár dolgozni (pedig megtehetné), csak vagy a pasi megtiltja, vagy azt mondja a nő, hogy nem talál munkát. (nem aki tényleg nem talál munkát)
Persze aki kitartott, annak cserébe ugye nem kell részleteznem, hogy mit kell tegyen.
Nálad ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy otthon vagy a gyerkőccel!
Kitartottság Btk. 202.§.
Aki prostitúciót folytató személlyel egészben vagy részben kitartatja magát, bűntett miatt három évig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.
Egy hosszabb-rövidebb ideig én is "eltartott" leszek, amikor a gyerekeinkkel leszek otthon. Szerintem ez is munka, kemény "pedagógusi" munka, ami mellett mezőgazdász is vagy, ha van föld is, és állattenyésztő mérnök, ha állat is van, mindemellett interior designer, ahhh de jól hangzik, merthogy megálmodod és kivitelezed az otthon szépségét, hogy ezzel is hozzájárulj ahhoz, hogy otthon mindenki jól tudjon pihenni és tanulni. Továbbá mesterszakács és mester cukrász is leszek.
És hogy a számomra élvezetes dolgokat ne hagyjam ki, szeretnék egy kicsit magammal is foglalkozni majd akkor, amikor ez az idő eljön: rengeteget fogok énekelni, zongorázni és klasszikus gitározni, festeni, rajzolni és írni. Dalokat és meséket fogok írni (ezt mind csinálom most is, de akkor úgy hiszem, több időm lesz rá). Varrónő és népi hímzés szakértő leszek (ezeket is csinálom már, és remélem minél jobban el tudok majd mélyedni benne). Áh igen, és gyermekjáték készítő szakember is.
Emellett ha lesz kedvem és időm és affinitásom, akkor idegen nyelvekkel is fogok foglalkozni, de rájöttem, hogy ez a marha nagy "tanuljál nyelvet, mert semmi vagy, ha nem tanulsz nyelvet" nekem nem annyira jön be.
Én EZT szeretném csinálni mind, amit felsoroltam, és még Istenem, mennyi mindent szeretnék csinálni! Kell a francnak a kiskosztüm meg az aktatáska, meg a marketing meg a plakátnőség!
Az életet én így szeretem! És hála legyen Istennek érte, hogy a párom is éppen azt szeretné, hogy olyan legyek, amilyen igazán vagyok!
Nekem sajnos dolgoznom kell. De én is úgy érzem ha nem kéne és nem lennének anyagi gondjaim akkor el tudnám tölteni az időmet értelmesen. Persze lenne egy kis idő mire megszoknám, hogy nem dolgozok, mégis van magamra pénzem, időm. Ami nagy szó lenne! Én is nagyon sok mindent szeretnék az egész hétköznapitól kedve. Rendszerezni dolgokat otthon, kipakolni, átpakolni. Szeretnék kézműves dolgokat csinálni. Konditerembe, fitnessre járni. Jó kis ebédeket, sütiket főzni, amit csak kitalálok. Nem úgy mint most, hogy nagy ritkán sütök és akkor is ami van itthon, vagy ami nem drága. Pedig dolgozok. :(
Nyugodtan elmenni bevásárolni.
Reggel a gyerekemet elvinni a suliba, délután nyugodtan menni érte. Aztán nyugodtan tanulni vele.
De jó lenne! Hát majd egyszer hátha én is megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!