El akar hagyni? Mi ez az egész?
Van egy élettársam, az ö lakásában lakunk. Van egy garázsom a papámé a haszonèlvezet. Úgy
volt h el lesz adva aztán mégsem mert kevés
pénzt adtak volna érte. Van a garázshoz egy lakás
ami a két unokatesóm nevén van. Tegnap voltunk
a szüleimmel a papánál és apu felvetette h
megvenné nekem és a pénzt meg elosztaná 5
felé. Nos hazajöttünk meséltem az élettársamnak h mi
volt a papámnál. Erre azt mondja h ja apu lakást
szeretne nekem akkor vegye meg nekem az övèt.
Amiben lakunk. Nem értem miért mondta ezt. Elsö gondolatom az volt, hogy el akar hagyni? Meg is kérdeztem töle hogy neki mi a jó abban ha eladja a lakását nekem, akivel együtt él? Azt mondta hogyha elküldöm (szó sem volt szakításról) akkor ne maradjon pénz nélkülAz anyjáék anyagilag igen rosszul állnak. Sok hitelük van. Mástól tudtam meg, hogy a szülei sok pénzzel tartoznak az èlettársamnak. Kérdeztem hogy a szüleidnek kell a pénz? Azt mondta a tartozásukhoz semmi köze. Szóval teljesen értelmetlenül állok a dolog elött. Mi ez az egész?
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mégis hogyan értette ezt, vagy miért mondta? Így mi ezt nem tudjuk neked megmagyarázni, hogy mi jár/járhatott a fejében amikor felvetette neked ezt az ötletet..én nem is értem. Mert ha ténylegesen ez az indok, hogy ő ne maradjon pénz nélkül ha szakítanátok, nincs értelme. Mert adott neki egy lakás, amire a rezsit kell fizetnie. Ha megveszed tőle, akkor a te neveden lesz a lakás, ő gazdagabb lesz pár millióval, de ha elküldöd, abból gondolom vesz magának egy lakást, vagy kivesz egy albérletet...
szóval ????? :D
Akárhonnan is nézem, nem stimmel valami. Miért kellene neki elmennie a saját lakásából, ha elküldenéd, ami amúghy is az övé? Talán ő küldhetne el téged, ha nem tetszik neki a rendszer.
Szerintem is szervezkedik az anyjával, de nagyon bután csinálják. Légy résen, nehogy kijátszanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!