Mit csinálnak azok a nők egész nap, akik nem dolgoznak? Mivel töltik a napot? Itt mindig a házimunkát emelik ki, de azt hamar le lehet tudni.
"Szerintem egykutya, hogy ki miért van otthon. Ugyan azt csinálja."
Szerintem roh....ul nem!!!!
Mert akit eltartanak, az szórja a pénzt, és megy kozmetikushoz, meg fodrászhoz, meg szoláriumba, meg plázázik, míg egy munkanélkülit megöl az ideg, hogy mikor lesz munkája, és mivel nincs pénz, így sehová sem tud menni otthonról.
Felejtsük már el ezt az általánosítást! Az, hogy valaki otthon van (nem munkanélküli) mert megteheti nem azt jelenti, hogy hetente fodrászhoz, műkörmöshöz, szoliba, plázába járkál!
Én is itthon vagyok, párom dolgozik csak, nagyon jól keres megtehetném, hogy naponta plázába járkáljak és 2 kézzel szórjam a pénzt mégsem teszem!
Hogy a kérdésedre válaszoljak: főzök, mosok, takarítok, vasalok, kertet gondozok, bevásárolok és egyéb hivatalos ügyeket intézek!
10 es vagyok aki délben kel és utána strandra megy majd konditerembe és utána haza este alvás tvzés netezés férjezés:-) n szerintem boldog éltem van és jól elvagyok a férjem mindig kipihent csinos asszonyka várja elégedett is velem.
A lényeg amúgy hogy én nem szórom a pénzt ahogy az utolso is írta ő se szórja. Minsk szórnánk? Fodrászhoz nem megyek sose mert azt pnzkidobasnak tartom magam is tudom kezelni baratnöm levagja kozmetikushoz se megyek azt is megcsinalom magamnak a körmöm is magam festem szoliba se járok ott a nap ami lebarnít.
Amire költök az a strand és a kondi se mindegyik olcso mert a strandolas tb alapon van , ha épp nem megyek akkor itthon strandolok van jakuzzi és utána a kertben napozok. A kondibérletből mindig akciosat veszek így havi 25 ót költök max. Magamra. Azt hiszem ez nem sok es atlagos fizubol is barki megteheeti nagyon sporolos vagyok. Ruháim magam varrom és tervezem is ihletet mondjuk persze kirakatokbol meritek es olcso helyen veszem az anyagot ilyenkor nyaron egy külónleges ruha is 500-1000 ftbol max megvan aztan kérdezi mindenki hol vettem.
az kitartatnak számít aki gyesen van otthon a 3ik gyerekkel ?
mert ha igen akkor így nyáron egész nap van mit tenni a gyerekek körül
pl naponta vagy 3-4x mosogatok
napi 2*2,5 óra játszozás (vagy piac posta egyebek)
reggeli tízórai ebéd uzsi vacsi készítés
mosás felmosás teregetés vasalás hajtogatás mosogatás rendrakás pelenkázás fürdetés stb.....
és így mire ágyba kerülök már majdnem hulla vagyok a fáradságtól
10 körül felkelek,bedobok vmi kaját, majd irány az edzőterem.
utána kis szauna,meg szolárium.
dél körül pár barátnőmmel elmegyünk kajálni, és a pasikat nézni a város egyéb helyein.
délutánra időzítem a vásárlást, ha kell vmi, ált hipermarket, mert nem szeretek mindenért külön rohangálni.
ha már nincs meleg, és otthon van az uram, elmegyünk motorozni, mindkettőnknek van egy kawasaki ninja-ja, vagy valamelyik pályára kimegyünk gyorsulgatni.
este mozi, v vmelyik plázában elütjük az időt, és utána döglés van.
kb ez egy nap.
házimunka...??bocs majdnem lemaradt.
nagyon nagy a ház, de mosással, főzéssel, takarítással nincs több mint heti 4-5 óra, pedig minden megvan csinálva.
Nos én ellátom azt 10 db tengerimalacot, takarítom őket, naponta háromszor etetem, rendszeresen rájuk nézek, ha balhéznak. Kimosok rájuk. Aztán intézem a saját dolgainkat, ha hazajön a gazdájuk.
Mellesleg a kitartott az a prosti. kulturáltabb megnevezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!