Mit csinálnak azok a nők egész nap, akik nem dolgoznak? Mivel töltik a napot? Itt mindig a házimunkát emelik ki, de azt hamar le lehet tudni.
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 15:43
21/38 anonim válasza:
Reggel 8-kor kelek kb, kávé, rendrakás, főzés (délben jön a férjem haza:)), ebéd, pihi, mosogatás, takarítás, mosás, vasalás, főzés estére, és járok maszekolni is, amig nem találok rendes melót, valamint ebédeltetek, párom kollegája jár enni, persze nem ingyen:) ebből fedezek sok mindent:)
23/38 anonim válasza:
vki szulejmánozik este....mint a sok háziasszony.
24/38 Pötyös Panni válasza:
Ha ennyire izgat a dolog, szerintem próbáld ki!:)
25/38 anonim válasza:
Én most már tudom:Gyesen volt a nejem,és felszedett magának egy pasit unalmában.
26/38 anonim válasza:
nekem mondjuk dolgoznom kell, de ha lenne rá lehetőség, én szívesebben osztanám be magamnak az időmet, mint hogy idegenek malmára hajtsam a vizet a munkámmal.
rengeteget sportolnék, alkotnék, rendszereznék dolgokat, amik évek óta felhalmozódtak, és eljárnék egy csomó tanfolyamra, pl. tökre szeretnék nagyon-nagyon jól megtanulni főzni, szeretnék valami hangszeren is megtanulni játszani, stb. szerintem annyi mindent lehet csinálni, én simán ki tudnám tölteni az időt, nem unatkoznék.
27/38 anonim válasza:
Gyereket nevelek:) Most lesz 1 éves a fiunk, mellette egyetemen tanulok.
29/38 anonim válasza:
Ne keverd a kitartottságot az eltartott fogalmával!
A kitartottság egy bűncselekmény, míg eltartottnak lenni nem az...
30/38 habsburg válasza:
idegennyelveket tanulok, pilates, konditerem, uszoda, festek, rajzolok, olvasok....eleinte en is halalra untam magam, de aztan rajöttem hogy van jobb idötöltes is a munkanal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!