Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, miért...

Nem tudom mit tegyek, miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Párommal leköltöztünk a szüleihez, így élünk már vagy 4 hónapja.És az anyja hol nyalja a seggem, hol pedig majdnem hogy ki akar rakni a lakásból.Kitalál rólam mindenféle hazugságot, és ráadásul nem is a szemembe mondja,hanem páromat nyőszteti vele, hogy megútáljon.Bosszút akarok állni, csak nem mindegy hogy, mert a lakásból se akarom kidobatni magam!Ehhez kérnék tőletek segítséget!Kérem csak azok írjanak akik komolyan gondolják.
2009. okt. 22. 12:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nem dolgoztok?
2009. okt. 22. 14:17
 22/28 A kérdező kommentje:
de, párom igen, én sajnos 18 évesen nem tudok még hol elhelyezkedni, ráadásul tanulok még...
2009. okt. 22. 14:20
 23/28 anonim ***** válasza:
51%
hűt jobb ha meghúzod magad, tod te ott egy befogadott idegen vagy, főleg mert a lakás anyósodéké nem a párodé, nyilván pénzed nincs, tehát eltartanak ott, így nem sok szavad van. Diákmunkát amúgy vállalhatnál, talán be tudnál szállni a költségekbe is és akkor anyós is jobban kedvelne lehet.
2009. okt. 22. 14:35
 24/28 A kérdező kommentje:
próbálkozok folyamatosan ilyeneket intézni de hát mint tudjuk nagyon kevés a munka, ami meg van, arra iszonyú gyorsan le is csapnak:S
2009. okt. 22. 14:44
 25/28 anonim ***** válasza:

Hátttőőőő, nem tudom, de tényleg nehéznek tűnik. Talán egy barátnál, aki mondjuk albérletben lakik és van egy üres szobája...

Vagy valamelyik rokonodnál, barátod tesójánál, stb amíg találtok valami megoldást... Bár gondolom, ha lenne, akkor már...

De Te elmehetsz kollégiumba, nem? Ha még tanulsz, akkor igényelni lehet esetleg ingyenest is...

Vagy a barátod dolgozik, egy kis személyi kölcsön megoldaná az albi kezdését, utána meg meg tudnátok élni sztem... (Csak ne provident legyen, hanem a számlavezető banknál.)

A sorstárs voltam

2009. okt. 22. 14:53
 26/28 A kérdező kommentje:
nem tudunk máshova menni, mondom májusban ez volt a mentsvár...esti iskolába járok gimibe, ott nincs olyan hol kollégium, amúgy sem fogom csak anyósom kedvéért elhagyni páromat.a kölcsönös dolog sem jó, mert mint írtam már páromat az előző női bele vitték az adósságba, aztán benne hagyták a szarba..most meg próbálja vissza fizetni..szóval hitelről hallani sem akar...ezért is mondom hogy annyira patt helyzetben vagyok...
2009. okt. 22. 14:57
 27/28 anonim ***** válasza:

valaki nagyon beletrafált, hogy 18 vagy az elején. Amúgy mindegy.

csak tudod 18 évesen, ha nincs kereseted és más házában vagy, akkor tényleg nagyon csöndben kell lenned, ha igazad van, ha nincs. és én szerelem párti vagyok, de nem értem 18 évesen miért volt kényszerű ilyen helyzetbe lenni, azthittem az elején, hogy esetleg egy 25-30 év körüli csaj vagy, akiknek egyetlen lehetősége ez volt.

Tudod én anyukám anno esti gimi mellett 2 állásban dolgozott, a ma már nehezebb találni melót, de aki dolgozni akar, az tud. És lehet anyósodnak ez nem tetszik, hogy gyakorlatilag kitartanak...és ezt nem rossz értelmben vagy rosszindulatból mondom, mint nem egyszer ecseteltem, és te félreértettél. De ez van.

nem hiszem , hogy 18 évesen bármi kötelező lenne, főleg nem egy ilyen összeköltözés.

2009. okt. 22. 15:54
 28/28 A kérdező kommentje:
nah azt majd én eldöntöm hogy kivel és mikor költözök össze.az hogy annak idején anyukád meg tudta tenni hogy 2 állásban dolgozott azt egy dolog,én most nem tudok munkát vállani.egyébként miért csak egy 25 éves csajnak lehetnek rosszak az életkörülményei??ezt nem vágom
2009. okt. 22. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!