Nem tudom mit tegyek, miért csinálja ezt velem?
Hátttőőőő, nem tudom, de tényleg nehéznek tűnik. Talán egy barátnál, aki mondjuk albérletben lakik és van egy üres szobája...
Vagy valamelyik rokonodnál, barátod tesójánál, stb amíg találtok valami megoldást... Bár gondolom, ha lenne, akkor már...
De Te elmehetsz kollégiumba, nem? Ha még tanulsz, akkor igényelni lehet esetleg ingyenest is...
Vagy a barátod dolgozik, egy kis személyi kölcsön megoldaná az albi kezdését, utána meg meg tudnátok élni sztem... (Csak ne provident legyen, hanem a számlavezető banknál.)
A sorstárs voltam
valaki nagyon beletrafált, hogy 18 vagy az elején. Amúgy mindegy.
csak tudod 18 évesen, ha nincs kereseted és más házában vagy, akkor tényleg nagyon csöndben kell lenned, ha igazad van, ha nincs. és én szerelem párti vagyok, de nem értem 18 évesen miért volt kényszerű ilyen helyzetbe lenni, azthittem az elején, hogy esetleg egy 25-30 év körüli csaj vagy, akiknek egyetlen lehetősége ez volt.
Tudod én anyukám anno esti gimi mellett 2 állásban dolgozott, a ma már nehezebb találni melót, de aki dolgozni akar, az tud. És lehet anyósodnak ez nem tetszik, hogy gyakorlatilag kitartanak...és ezt nem rossz értelmben vagy rosszindulatból mondom, mint nem egyszer ecseteltem, és te félreértettél. De ez van.
nem hiszem , hogy 18 évesen bármi kötelező lenne, főleg nem egy ilyen összeköltözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!