Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit tegyek, miért...

Nem tudom mit tegyek, miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Párommal leköltöztünk a szüleihez, így élünk már vagy 4 hónapja.És az anyja hol nyalja a seggem, hol pedig majdnem hogy ki akar rakni a lakásból.Kitalál rólam mindenféle hazugságot, és ráadásul nem is a szemembe mondja,hanem páromat nyőszteti vele, hogy megútáljon.Bosszút akarok állni, csak nem mindegy hogy, mert a lakásból se akarom kidobatni magam!Ehhez kérnék tőletek segítséget!Kérem csak azok írjanak akik komolyan gondolják.
2009. okt. 22. 12:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
bosszút akarsz? költözzetek el, tutira dühbe jönne tőle az anyós.
2009. okt. 22. 12:55
 2/28 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy jelenleg nem vagyunk olyan anyagi helyzetbe hogy megtehessük...különben már rég elhúztunk volna
2009. okt. 22. 13:05
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

A bosszúállás pont ugyanolyan eszköz, mint amivel az anyósjelölt él veled szemben. Szóval, ha bosszút állsz, csak ugyanolyanná válsz mint amilyen ő...

Inkább arra törekedj, hogy minél többet beszélgessetek és ezáltal megismerjétek egymást, többre mész ezzel.

2009. okt. 22. 13:08
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
én nem értem az ilyen embereket, hogy nem vagytok olyan anyagi helyzetben, akkor miért nem jó a sima együtt járás, minek az anyóshoz költözni, hogy "együtt éljetek"? ez nem együtt élés. és akkor még te, meg akik ezt csinálják vannak kiakadva az anyósra, hogy hogyan viselkedik. Vannak biztos rossz tulajdonságú anyósok vagy kötekedősök, vagy minden lében kanalak, de itt ezen az oldalon nagyon feltűnő, hogy akik oda költöznek anyóshoz, mindig azok elégedetlenkednek. ha meg továbbra is az ő kecójában akarsz élni pároddal, tán nem a bosszún kéne gondolkodnod, hanem azon hogy szedd össze magad anyagilag, vagy erőt venni magadon és lenyelni a békát.te választottad, mit hittél, minden könny és szuper,meseszerű leányálom lesz? Gondolom te sem vagy egyszerű eset, ami a kérdésedből is kiderül, szóval anyósnak sem lehet könnyű téged elviselni, de azért mégis ő van otthon és fogadott be téged is....
2009. okt. 22. 13:10
 5/28 A kérdező kommentje:
de hogy beszélgessek egy olyan emberrel aki nem tud épp ésszel gondolkozni, hogy hol beszélgetni van kedve, hol ki akarja idegelni a másikat.annyiszor próbáltam vele beszélgetni, tanácsot adtam neki, meg ilyesmi...de semmi..
2009. okt. 22. 13:10
 6/28 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem vagyok egyszerű eset, de nem hogy örülne neki hogy a fia talált egy lányt akit tiszta szívből szeret.meg az hogy időnként jön rá ez a hepi csak, de akkor se nekem mondja el, hanem párom fülét rágja...mindenkinek vannak hibái, de ő meg sem próbál egy kicsit alkalmazkodni a másikhoz.én nem azt kérem hogy nyalja ki a seggem, hanem azt végre békességben éljünk....érdekes másoknál működik...
2009. okt. 22. 13:14
 7/28 anonim ***** válasza:

Eszednél vagy leány? Tanácsot adni? Egy nőnek, aki leélte már a fél életét, felnevelte a gyerekét, etette, ruházta a férjét? Csodálkozol, hogy nem fogadja el a tanácsaid?

Hány éves vagy? 18?

A beszélgetés, amit javasoltam, történhetne úgy is, hogy csupán meghallgatod. nem akarsz okosabb lenni, és nem akarod megváltoztatni a véleményt, hanem elfogadni. Nem azt mondom, hogy egy bólogatójános legyél, de ha nem állsz azonnal ellen, hogy csak hülyeség lehet amit beszél ép ész nélküli, hanem végighallgatod, lehet, hogy változni fog a viszonyotok. Megérteni próbáld, ne megváltoztatni.

2009. okt. 22. 13:16
 8/28 A kérdező kommentje:
dehogy akarom megváltoztatni.isten ments....igen voltak olyan dolgok amiben tanácsot kért, mert én jobban értettem hozzá, de nem akartam megmondani neki hogy mit csináljon...látom félre értitek azt amit leírtam
2009. okt. 22. 13:21
 9/28 anonim ***** válasza:
51%

Azért nem kell magasztalnod magad annyira, hogy az anyja örülhetne, hogy talált a fia magának valakit? miért ő valami quazimódó vagy pszichopata, hogy csak te vagy az egyetlen nő aki tiszta szívből szerethetné?

Tudod igaza van az előttem szólónak, kissé túlértékeled magad, és nem akarod elfogadni a véleményét, hanem gy gondolod minden úgy normális ahogy te gondolod,vagy te teszed. Akár hogy is nézzük ő sokkaé, de sokkal több tapasztalattal rendelkezik mint te, tán tiszteletet kéne tanulnod.

És még te akarsz bosszút állni? az hogy máshol működik azért van, mert a nő nem olyan mint te, hanem elfogadja, hogy őt befogadták és tiszteletben tartja a másikat. és akkor most nézz tükörbe, ehez képest te milyen vagy, más házában....

2009. okt. 22. 13:21
 10/28 anonim ***** válasza:
Albérletbe se tudnátok menni? Mert ez előbb-utóbb a házasságotokat/kapcsolatotokat is kikezdheti. Tudom, én ilyen anyós mellett éltem 10 évig! Sajnos, ahogy írod, abból arra következtetek, hogy a leggonoszabbak egyikébe botlottál. Aki nem mondja a szemedbe, hanem a párod előtt ócsárol. Nekem is a volt férjemet oltogatta, hogy biztosan van valakim a háta mögött, ami nem volt igaz. De ha 10 perccel később értem haza a megszokottnál, akkor már kombinált. Mondtam is, biztosan behúztam az első velem szembe jövő pasit egy kapualjba, az tartott el plusz 10 percig. Szerintem valahogyan találjatok megoldást arra, hogy különköltöztök, mert ez sehogyan sem lesz jobb. Aki buta és gonosz is egyben, azt nem tudod jobb belátásra bírni és megváltoztatni. Vagy még egy megoldás van, nem veszel tudomást a dologról, illetve a párod sem, bár nem hinném, hogy leállna ettől. Ráadásul baromi nehéz megcsinálni. Mondjuk csípem az olyan embereket, akik az ember szemébe sosem mondják meg a véleményüket, mindig csak a hátuk mögött. A mostani anyósom sokkal jobb, de azért ő is ilyen. Ha velem van/volt baja, akkor azt a férjemnek mondta, régebben pedig szintén a férjemnek mondta, ha a bátyjával és annak feleségével volt valami baja. De nekik sosem.
2009. okt. 22. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!