"Kiröhögtek volna, ha azt mondom, hogy szeretlek! " <- Erre mit lehet mondani?
Tegyük fel, adott egy férfi és a nő. Telefonon beszélgetnek, majd a nő búcsúzáskor mondja a férfinek, hogy "szeretlek!". A férfi nem mondja (pedig mindig szokta). Később azzal magyarázza, ciki lett volna a munkatársai előtt ezt mondani. Hogyan érint ez titeket? Megértitek, vagy rosszul esik?
A férfi és a nő is nagyon szeretik egymást, szerelmesek egymásba. Ja, és 30 alattiak.
Nem hiszem, hogy egy egyszerű telefonbeszélgetéssel sarokba lehet szorítani egy férfit. Ha meg igen, az már elég ciki. Olyan munkahelyen dolgozik, ahol nem szabják meg neki, ha 60 percből 5 percet irodán kívül tölt. Egyszerűen amíg nem fejezi be a munkáját, nem megy haza, hogy ne legyen lemaradva.
Majdnem egy éve.
Ez mekkora uh... Ha szeret téged, mi az, hogy ciki kimondani? Ez olyan hülyeség :( Én is kimondtam annak akit szeretek, hogy szeretem, akkor is ha voltak körülöttem. :(
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!