Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Kiröhögtek volna, ha azt...

"Kiröhögtek volna, ha azt mondom, hogy szeretlek! " <- Erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, adott egy férfi és a nő. Telefonon beszélgetnek, majd a nő búcsúzáskor mondja a férfinek, hogy "szeretlek!". A férfi nem mondja (pedig mindig szokta). Később azzal magyarázza, ciki lett volna a munkatársai előtt ezt mondani. Hogyan érint ez titeket? Megértitek, vagy rosszul esik?

A férfi és a nő is nagyon szeretik egymást, szerelmesek egymásba. Ja, és 30 alattiak.

2009. okt. 21. 14:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én sosem kénszeríteném a páromat olyan helyzetbe, ahol sarokbaszorul. Mert szerintem ez az. Nem minden munkahely türi a privát fecsit. Nem hiszem, hogy egy munkahelyi telefon beszélgetés alkalmával kell megerősíteni az egymáshoz tartozásotokat. Ez maradjon tényleg a magánügyetek. De ha végképp nem megy, akkor pedig inkább mosolyogj rajta, hogy te mondhatod, ő pedig hallgat, de te tudod, hogy mondaná ő is, de nem lehet. Ez olyan csibészkedésféle, amin mosolyogni kell. A "DETTO" jó erre (lásd gost). Kolléganőm úgy intézte, hogy megállapodtak a kedvesével, hogy "IGEN" jelenti a "szeretlek"-et. Na, ebbe az IGEN-be is bele lehetett tenni mindent, ahogy mondta, érződőtt a hangján, hogy mennyire szereti.
2009. okt. 22. 13:42
 32/34 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy egy egyszerű telefonbeszélgetéssel sarokba lehet szorítani egy férfit. Ha meg igen, az már elég ciki. Olyan munkahelyen dolgozik, ahol nem szabják meg neki, ha 60 percből 5 percet irodán kívül tölt. Egyszerűen amíg nem fejezi be a munkáját, nem megy haza, hogy ne legyen lemaradva.

Majdnem egy éve.

2009. okt. 22. 15:01
 33/34 anonim ***** válasza:

Ez mekkora uh... Ha szeret téged, mi az, hogy ciki kimondani? Ez olyan hülyeség :( Én is kimondtam annak akit szeretek, hogy szeretem, akkor is ha voltak körülöttem. :(

22/F

2009. okt. 23. 13:36
 34/34 A kérdező kommentje:
Általános iskola alsó tagozatában hallottam ilyenről, hogy ciki kimondani mert a haverok kiröhögnek.
2009. okt. 26. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!