Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Kiröhögtek volna, ha azt...

"Kiröhögtek volna, ha azt mondom, hogy szeretlek! " <- Erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, adott egy férfi és a nő. Telefonon beszélgetnek, majd a nő búcsúzáskor mondja a férfinek, hogy "szeretlek!". A férfi nem mondja (pedig mindig szokta). Később azzal magyarázza, ciki lett volna a munkatársai előtt ezt mondani. Hogyan érint ez titeket? Megértitek, vagy rosszul esik?

A férfi és a nő is nagyon szeretik egymást, szerelmesek egymásba. Ja, és 30 alattiak.

2009. okt. 21. 14:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki! Az nem ciki, hogy az orrod előtt csapkodják le a telefont egymásnak merő féltékenykedésből, és rendezik meg a hattyú halálát már századszorra az orrod előtt, de már te magad is náluk ezerszer jobban tudod , h úgyis kibékülnek 101-edszerre is...XDDDDD
2009. okt. 21. 14:38
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is ilyenkor max annyit mond,h én is. De sok bunkó haverja (és egyben munkazársa van),h így is cikizik, de szerintem azért mert ők az ovisok. Pl.: mi már együtt élünk és nekik ez fura...
2009. okt. 21. 14:38
 13/34 anonim ***** válasza:
83%
nekem is mindig mondja a férjem, de én is csak annyit, hoy én is téged. Szóval én is csak személyesen mondom neki. Nem tudom mit kell ezen kiakadni.
2009. okt. 21. 14:42
 14/34 A kérdező kommentje:
A kedvesem "munkatársai" mind agglegények, az egyik már egyszer elvált, a többi meg kicsit igénytelen (úgy értem, hogy folyamatosan zabál, hízik, társaságban böfög és pukizik, a másik meg ritkán fürdik stb. és csúnyán beszél), és ők nem kellenek senkinek. És cukkolják azt, akinek esetleg felesége, barátnője van.
2009. okt. 21. 14:44
 15/34 anonim ***** válasza:
nekem is ua. mint az utolsó hozzászólás!
2009. okt. 21. 14:44
 16/34 A kérdező kommentje:

Más az, hogy azt mondom:"Én is", vagy nem mondok semmit és később megmagyarázom, hogy "jajj hát ciki lett volna a többiek előtt."

Ennél már az is jobb magyarázat, hogy "mondtam én, csak te addigra már letetted!". Vagy "minek mondjam el milliószor, ha úgy is tudod, hogy IMÁDLAK?"

2009. okt. 21. 14:46
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit sem mondtam volna. Egyáltalán nem is beszéltem volna erről vele. És nem kezdenék el agyalni azon, hogy akkor most szeret-e, meg miért nem vállal fel, meg ciki, meg ilyenek.
2009. okt. 21. 14:46
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem sértődnék meg. Megértem, mikor a férjem csak annyit mond, hogy "dettó".
2009. okt. 21. 14:47
 19/34 A kérdező kommentje:

Ez is egy lehetséges megoldás, hogy "nem mondok semmit". (Magyarul: sz*rok az egészre!)

Senki sem írta, hogy a nő elkezd azon agyalni, hogy a férfi szereti-e. De azért egy őszinte érzelmet felvállalni, miért ciki?!

2009. okt. 21. 14:52
 20/34 A kérdező kommentje:
De a "dettó"-val legalább reagál arra, amit te mondasz neki. Nem úgy tesz, mintha meg sem hallotta volna.
2009. okt. 21. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!