Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Kiröhögtek volna, ha azt...

"Kiröhögtek volna, ha azt mondom, hogy szeretlek! " <- Erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, adott egy férfi és a nő. Telefonon beszélgetnek, majd a nő búcsúzáskor mondja a férfinek, hogy "szeretlek!". A férfi nem mondja (pedig mindig szokta). Később azzal magyarázza, ciki lett volna a munkatársai előtt ezt mondani. Hogyan érint ez titeket? Megértitek, vagy rosszul esik?

A férfi és a nő is nagyon szeretik egymást, szerelmesek egymásba. Ja, és 30 alattiak.

2009. okt. 21. 14:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen igazad van. Csak annyit kellett volna felelnie "én is". Ebből nem lehet tudni, hogy mi volt a kérdés. Lehetett az is, hogy " ma vettem kenyeret, de látom, te is vettél"... És ha "bunkók" a kollégák én még jobban rájátszottam volna. Mi az, hogy "ciki"? Ciki az, hogy szeret?? Figyeld meg, majd virágot venni is "ciki" lesz neki, meg néha sütit hozni is. És továbbmegyek. az nem lehet, hogy nem a kollégák előtt lett volna ciki, hanem a kolléganő előtt??

2009. okt. 21. 14:59
 22/34 A kérdező kommentje:
Ez is lehet, hogy nem férfiak hanem nők előtt ciki. Az még rosszabb. Szerintem.
2009. okt. 21. 15:05
 23/34 anonim ***** válasza:
meg még olvasom itt a kommentjeidet, hogy tényleg milyenek a munkatársai. szerintem az a tipikus pasi, aki a munkahelyén előadja az "ugyanmár fiúk, tudom én ki az úr a háznál" c. eposzt, amibe ugye egy csendes szerelmi vallomás nem fér bele , otthon meg a lelkiismeretétől vezérelve -elnézést, ne értsd félre!- papucshőst játszik.Az én férjem is egy kicsit ilyen, a kollégák előtt szűkszavú ha hívom , ha meg ő hív és dől belőle a szó, akkor tudom, hogy nincsenek ott túl sokan a környezetében :)
2009. okt. 21. 15:11
 24/34 A kérdező kommentje:
Nekem eszembe se jutna eltitkolni valaki előtt, hogy szeretem azt akivel együtt vagyok. Az a normális, ha azért vagyok vele, mert szeretem és ő is szeret. Nem a pénze miatt és nem azért mert jó az ágyban.
2009. okt. 21. 15:15
 25/34 anonim ***** válasza:
hát igen, tulképp engem is ez zavar az egészben, mert egy "szeretlek" azért még suttogva is fontos jel. Szerintem ne legyen ez vita tárgya közetetek (ha rólatok van szó), hanem üljetek le és mondd el, hogy neked fontos, hogy ne a kollégái előtti "külcsín" legyen az értékrendje, hanem az, hogy igen, nekem van egy komoly kapcsolatom és felvállalom.
2009. okt. 21. 15:25
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem vita tárgya, csak kíváncsi voltam, más hogy reagál erre. Nekem rosszul esett, elmondtam neki, tudomásul vette, és lezártuk ezt a témát.
2009. okt. 21. 16:24
 27/34 anonim ***** válasza:
furcsán érintett volna. de mivel van már ebben tapasztalatom és a férfiak többsége (nem mindenki) ugyanúgy gondolkozik, ha tudom, hogy nagyobb társaságban van, akkor nem is mondom neki..mert egyértelmű..és amúgy sem szoktam sokszor. Lány vagyok.
2009. okt. 21. 19:02
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akiknek kellemetlen nyilvános műsort csinálni a magánügyeikből.
2009. okt. 21. 19:18
 29/34 anonim ***** válasza:

Nekem az volt a furcsa, amikor tudtam, hogy az osszes munkatarsa ott van mellette es ugy mondta, hogy szeret, szoval en ugy gondolom, hogy rank tartozik az ilyen beszelgetes. Amugy a 4 ev alatt hozza kezdtem szokni, mert o nem nezi, hogy hol van, es ki veszi korul :) ugyis kimondja, hogy mit erez, igaz, hogy en kezdtem. :)

32/N

2009. okt. 21. 19:30
 30/34 anonim ***** válasza:

Ez egyálatalán nem ciki,én megértelek,én is kiakadtam volna.Főleg ahogy magam ismerem,sokszor rámjönnek olyan féltékenységi rohamok,hogy már ennél a szitunál is rosszra gondolnék,de nem tudom megállni:(.

Én is a telefon végén mondom hogy szeretlek,erre ő azt mondja hogy én is.A munkatársai elött puszit is küld(ilyenkor cuppogunk):).

Mióta vagytok eggyütt?

2009. okt. 21. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!