Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Kiröhögtek volna, ha azt...

"Kiröhögtek volna, ha azt mondom, hogy szeretlek! " <- Erre mit lehet mondani?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, adott egy férfi és a nő. Telefonon beszélgetnek, majd a nő búcsúzáskor mondja a férfinek, hogy "szeretlek!". A férfi nem mondja (pedig mindig szokta). Később azzal magyarázza, ciki lett volna a munkatársai előtt ezt mondani. Hogyan érint ez titeket? Megértitek, vagy rosszul esik?

A férfi és a nő is nagyon szeretik egymást, szerelmesek egymásba. Ja, és 30 alattiak.

2009. okt. 21. 14:16
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
65%

Én bizony kiakadtam volna!!Mi az hogy nem tud felvállani!

Csak mert a mai világban ez cikis?Vagy biztos sok hím soviniszta bunkóval dolgozik, akik cukkolják majd utána?

Bocsi a kiakadásért, de én kiakadtam volna..

2009. okt. 21. 14:20
 2/34 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon legorombítottam volna ezért a pasit.

Ha szégyelli a szerelmünket, akkor menjen a fenébe.

2009. okt. 21. 14:20
 3/34 anonim ***** válasza:
38%
Megértem ha mondjuk iskolás fiú cikinek tartja a haverok előtt, de 20 év fölött már nem... ott már valami gond van.
2009. okt. 21. 14:23
 4/34 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veletek. Inkább az a ciki, ha az ember szégyelli azt, hogy szeret egy nőt/férfit. Nem kell ovis módra piros szivecskébe felírni a nevét, de egy "szeretlek" belefér búcsúzáskor. :)
2009. okt. 21. 14:24
 5/34 A kérdező kommentje:
Én egy iskolás fiúnál sem érteném meg. Ha érettnek tartja magát egy KOMOLY kapcsolathoz, ahhoz is legyen mersze, hogy felvállalja.
2009. okt. 21. 14:25
 6/34 anonim ***** válasza:
40%
ja...kérdezd meg tőle, hogy ezt hogy is gondolta?
2009. okt. 21. 14:28
 7/34 A kérdező kommentje:
A válasz ott van: "mert ciki lett volna kimondani"
2009. okt. 21. 14:31
 8/34 anonim ***** válasza:
67%
hát ez elég gyerekes ha nem csak kifogásnak mondta...
2009. okt. 21. 14:31
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
akkor csak annyit kellett volna mondania, hogy én is. De sztem kifogás.
2009. okt. 21. 14:34
 10/34 A kérdező kommentje:
De ti erre hogy reagálnátok? Megsértődnétek? Vagy úgy gondolnátok, hogy na ez volt az első és lépjünk túl rajta? Vagy leülnétek vele beszélni?
2009. okt. 21. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!