Ha 1 dolgot megváltoztathatnál a párodban, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Egy külső és egy belső tulajdonságra gondoltam.2009. okt. 20. 15:55
21/26 anonim válasza:
Lehetne kicsit magasabb, és romantikusabb:)
22/26 anonim válasza:
Miért nem szedeti le? Le lehet azt szedetni. S akkor biztos nincs baj.
23/26 anonim válasza:
17.23 vagyok. Mitől csak "ennyit ér" a válaszom? Örülnék, ha a lepontozók megmagyaráznák! Belelát az életembe? Kedves kérdező, nyilván nem Te voltál, nem rád értettem!
24/26 A kérdező kommentje:
Mivel itt nincs jó vagy rossz válasz, mindenkinek a zöld kezet nyomom.
Nem akarja leszedetni. Szerinte jó az úgy, ahogy van. Én meg nem akarok vele veszekedni emiatt.
2009. okt. 21. 13:21
25/26 anonim válasza:
Az én párom úgy jó, ahogy van! Bár lehetne kicsit romantikusabb néha, de végülis most sem vészes a helyzet :-)
26/26 anonim válasza:
A párom egy igen pici molett fekete hajú lány.Én szeretném ha egy magas vékony szőkehajú bombázó lenne,de sajnos ezt dobta a gép.(üdv egy elkeseredett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!