Mi idegesít a párodban?
Amikor a gyereket nevelné, Ő meg ugyanazt csinálja. Kisfiam ne nevetgélj mikor eszel. Erre Ő aki megnevettette.
Kisfiam nem kell mérgesnek lenni ha már nem játszhatsz tovább. Megkérdeztem tőle volt e gyerek, imádta e mikor fel kellett menni focizás közben. Én nem tudom férfiaknak ennyire nem jut ilyesmi eszébe? Engem ilyesmik zavarnak beleérzőképességhiány.
Amikor gyerekesen vicces gondolkodásával ilyet mond a gyereknek. Ó hol van a hugod ? kiugrott az ablakon?
Nem értem mi szükség van erre, vagy csak én nem vagyok humoromnál?
Úgy érzi, neki mindenre jogosultsága van, neki mindent lehet. Aztán ha én csinálom meg vele ugyanazt akkor persze vérig van sértve és totál felháborodva.
Mikor megpróbálom szembesíteni, hogy naugye milyen rossz és ordenáré amit csinál akkor pedig veri az asztalt bizonygatva, hogy márpedig nem ugyanaz és ő így meg úgy.
Amúgy a humorát baromira utálom :) Nagyon cinikus...nem is értem, a nők miért vannak annyira oda tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!