Ha 1 dolgot megváltoztathatnál a párodban, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Egy külső és egy belső tulajdonságra gondoltam.2009. okt. 20. 15:55
12/26 anonim válasza:
Így imádom ahogy van.Tökéletes teste és belső tulajdonságai vannak. Számomra.
13/26 anonim válasza:
Azt én is, hogy ne cigizzen és legyen kevésbé trehány.
14/26 anonim válasza:
Én megkérdezném TŐLE, mit szeretne, és azt.
Mert szeretem, és az a fontos, hogy Ő mit akar, nem az, hogy én mit akarok? Hiszen róla van szó, az Ő tulajdonságairól, nem rólam...
15/26 anonim válasza:
Én külsőleg semmit, úgy tökéletes, ahogy van. A teste is, az arca is. Magasabb se kéne, 3 cm-vel magasabb, mint én, az elég...! :) Belső tulajdonságai közül talán azt, hogy kicsit legyen lazább, ha a lányunkról van szó. Mindent túlparáz, már az első pöttynél dokihoz vinné. :)
16/26 anonim válasza:
Szeretném ha meghízna de nem feltétlenül...
17/26 anonim válasza:
ha lehetne az ideges természetén/türelmetlenségén változtatnék. Na nem velem idegbajos, csak mondjuk a közlekedésben nagyon türelmetlen és ha valamit kitalál, akkor neki az akkor de máris kell.
Mondjuk így is imádom! :D
18/26 anonim válasza:
Én azt, hogy ne boruljon ki és ne hisztizzen, ha családi eseményre kerül sor (karácsony, szülinap, házassági évforduló..). Mindig a para megy, egy-egy összejövetel előtt, mindig megpróbálja magát kihúzni, akár az én családomról van szó, akár az övéről. Külsőleg semmit. Azt inkább magamon, ha lehet kérni:)
19/26 anonim válasza:
Semmit!! Talán, hogy legyen milliomos, hogy ne kelljen elmennie dolgozni -sokszor éjszaka is. Imádunk együtt lenni!
20/26 anonim válasza:
Hogy ne legyen külföldön két hónapja, hanem itt mellettem a z ágyban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!