Ha 1 dolgot megváltoztathatnál a párodban, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Egy külső és egy belső tulajdonságra gondoltam.2009. okt. 20. 15:55
1/26 anonim válasza:
én semmit, igy tökéletes ahogy van. :)
2/26 anonim válasza:
Tulajdonképpen ilyennek szeretem a páromat, amilyen most. Egyetlen külső dolgot tudnék elképzelni, amin változtatnék, de teszem hozzá, hogy ő is, szóval változtatnánk: ha legalább 5 centivel magasabb lenne... :D Belsőleg pont jó! :D
3/26 anonim válasza:
csak annyit, hogy ne cigizzen... amugy úgy jó, ahogy van:)
4/26 anonim válasza:
Magasságra az 5 cm plusz az én páromnak is jól jönne. :)
Belsőleg pedig az időérzékét. Órákat képes késni.... :S
5/26 anonim válasza:
külsőleg az allergiáját tüntetném el (de csak hogy ne viszkessen minden krém ellenére)
belsőre meg...kevesebbet hisztizzen nálam:D
22/L
6/26 A kérdező kommentje:
Én külsőleg azt változtatnám, hogy kevesebb anyajegye legyen. Félek, hogy az intim percekben belekapok az egyikbe, és bajt okozok.
2009. okt. 20. 16:04
7/26 anonim válasza:
Én is így imádom a páromat ahogy van,de ha már változtatni kellene, hát nem tudom.Csak az eltőrt farcsontját cserélném le,na meg a hozzátartozó makacsságát.Bennem sok mindent lehetne változtatni.
8/26 anonim válasza:
Tanuljon meg hízelegni és bocsánatot kérni.
9/26 anonim válasza:
Külsőleg tetszik a párom, de az Ő érdekében a kidudorodó ereket tüntetném el a lábáról. Belsőleg senki sem tökéletes, jó lenne,ha törekvőbb lenne és küzdene az életben, nem pedig beletörődne.
10/26 anonim válasza:
Bárhogy is gondolkozok rajta, hogy mit lehetne,:D de nekem így tökéletes ahogy van. Semmit nem változtatnék rajta. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!