Párom "apróbb" hazugságai nagyon zavaróak. V. csak én vagyok túlérzékeny?
Figyelt kérdés
Nagyon jó kapcsolatunk van, szeret, tisztel, de vannak kisebb füllentései (utólag azért kiderülnek), amivel állítólag engem akar megkímélni, de én mondtam neki,h. ilyenkor inkább ne mondjon semmit, mint hazudjon, mert ez rosszabb. Általában a kislányával és a válóperével kapcsolatosak (most zajlik), nem akarja,h. bárki belefollyon az ügybe, ő magát is eléggé bántja és várja a végét, a gyerekről meg azért nem beszél sokat, mert tudja mennyire szeretnék már én is saját babát.
Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Ti hogy vagytok ezzel?
2009. okt. 19. 10:08
51/51 anonim válasza:
Biztos, hogy válik?????? Szerintem inkább folyton azon rágódik a párod, hogy hogyan ne bukjon le. Az egyik ismerősöm úgy vált el, hogy már az új párjával lakott, de erről tudtak a gyerekek is, sőt az ismerősöm is ment értük olykor a suliba. Nem voltak egymás előtt titkaik, pedig mindenkit megviselt a helyzet. Az ismerősömet pl.úgy, hogy hirtelen lett öt gyerkőce. De legalább titkolózással nem terhelték sem egymást, sem pedig a gyerekeket, és az exet sem. Ne haragudj a pesszimista válaszomért, de nekem ez jött le, a párod részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!