Párom "apróbb" hazugságai nagyon zavaróak. V. csak én vagyok túlérzékeny?
Nagyon jó kapcsolatunk van, szeret, tisztel, de vannak kisebb füllentései (utólag azért kiderülnek), amivel állítólag engem akar megkímélni, de én mondtam neki,h. ilyenkor inkább ne mondjon semmit, mint hazudjon, mert ez rosszabb. Általában a kislányával és a válóperével kapcsolatosak (most zajlik), nem akarja,h. bárki belefollyon az ügybe, ő magát is eléggé bántja és várja a végét, a gyerekről meg azért nem beszél sokat, mert tudja mennyire szeretnék már én is saját babát.
Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Ti hogy vagytok ezzel?
Hát a 11:22-es "pszichológus" vélemény nekem kissé zavaros volt.
De valaki azt írta, azért nem beszél róla, mert ő maga sem akar vele foglalkozni és ebben igaza van, hisz túl fájdalmas neki az egész.
Kipróbálom azt, hogy nem kérdezgetem, nem akarok MINDENÁRON a részese lenni az élete minden mozdulatának. Ez nekem csak azért okoz gondot, mert én pont a fordítottja vagyok, szeretek mindent megbeszélni a párommal legyen az öröm, vagy bánat. Dehát én nő vagyok, ő meg férfi :))
AZ én párom is ilyen.
Ez egy emberfajta, aki hazudik. Nem csak egy témában, mindenben. Mert úgy kényelmesebb. El tudja kerülni a konfliktusokat. Mert ez csakis arról szól. Nem akar veled veszekedni. Amazon...
A harcias amazonon azt értem, hogy megvédi, kiáll a szeretteiért bármi áron, nem engedi, hogy bántsák őket ( pl. leendő ex-feleség).
A kotnyeleskedő meg beleszól mindenbe, na az nem én vagyok.
Kedves előző.
Én is pszichológiát tanultam, idestova 20 éve. És jól emlékszem, hogy mennyi butaságot beszéltünk össze az egyetemi évek alatt, amikor azt hittük, hogy értünk valamihez.
A helyzetfelmérésed a kérdés és a kommentek alapján téves volt. Az pedig, hogy egyből egy viselkedésmintát "húztál rá" a kérdező férjére nagyban befolyásolt téged.
Ezzel vigyázz, mert ha mintákhoz hasonlítgatsz, akkor gyakran fogsz rossz irányba indulni, ha a helyzetfelmérés hibás. Mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!