Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom "apróbb" hazugságai...

Párom "apróbb" hazugságai nagyon zavaróak. V. csak én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés

Nagyon jó kapcsolatunk van, szeret, tisztel, de vannak kisebb füllentései (utólag azért kiderülnek), amivel állítólag engem akar megkímélni, de én mondtam neki,h. ilyenkor inkább ne mondjon semmit, mint hazudjon, mert ez rosszabb. Általában a kislányával és a válóperével kapcsolatosak (most zajlik), nem akarja,h. bárki belefollyon az ügybe, ő magát is eléggé bántja és várja a végét, a gyerekről meg azért nem beszél sokat, mert tudja mennyire szeretnék már én is saját babát.

Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Ti hogy vagytok ezzel?

2009. okt. 19. 10:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

De ő kezdeményezte a válást.

Folyamatos viták, lelki és fizikai bántalmazás a feleség részéről ( párom nem ütne meg nőt soha ), nem csoda, ha alig várja,h. elválasszák.

2009. okt. 19. 11:55
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem akivel lassan 10 éve boldog házasságban élek,és van 3 gyerekünk minden tárgyalásomra eljött a válásomkor.Nem volt mit takargatnom előtte,és nem néztem annyira primitívnek,hogy balhézzon az exemmel.Soha egy rossz szót nem mondott még rá,pedig 1 közös gyerekünk is van.Attól Te még kimaradhatnál a válásából ha elmondja neked a részleteket.Ez bizalmatlanság a részéről én úgy gondolom.Ha biztosan az igazinak gondolna téged és bízna benned szerelmes lenne beléd tisztelne,akkor nem hazudozna.Én is rosszat sejtenék emögött,szerintem sántít a dolog.Ha jóban van az exével azért,ha nincs akkor azért.

Nem lehet,hogy szeretné mégis megmenteni a házasságát?Ezért sem lehetne rá haragudni,de azért,hogy nem tisztességes azért igen.

2009. okt. 19. 12:02
 33/51 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen logikus, hogy gyanakodtok, hiszen az ember azért jár válóperes tárgyalásokra "egy kapcsolatból", hogy aztán jól kibéküljön a feleségével. Ez gyakori precedens, főleg a békéltető tárgyalások alkalmával szoktak megtörni a felek, és könnyeikkel küszködve omlanak egymás karjaiba...
2009. okt. 19. 12:14
 34/51 A kérdező kommentje:

12:14 - ez valóban vicces még elképzelni is :))

De már elkanyarodtunk a témától, tudom, hogy nem csal meg és szeret, a hazugság volt a kérdés ami zavar.

2009. okt. 19. 12:19
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Hat nezd, lelki bantalmazasok az ex reszerol?! Mar most, megcsak a kapcsolatotok kezdeten neked is problemad van a ffi-val. Mi lesz szerinted kesobb??? Szerintem koztetek ugyanaz lesz majd, mint most az exevel.

Megcsak uj vagy neki, de mar most itt kerdezel rola. Szerintem nagyon de nagyon vigyazz!!! Babat meg egyaltalan ne akarjal tole, inkabb ismerd meg nagyon de nagyon jol! En ezt neked csak igy teljesen ismeretelenul is joindulatbol irtam. Remelem te nem fogsz porul jarni. De az, hogy valik, es te az uj baratno is mar ketelkedsz benne, hogy milyen egy ember o, nem vall semmi jora!

2009. okt. 19. 12:20
 36/51 A kérdező kommentje:
Nem új kapcsolat, ismerem régóta és a 7 hónap alatt mióta együtt vagyunk, összesen 2 ilyen eset derült ki, de ez is zavar. Meg ugye belebújik a kisördög az emberbe, hogy mennyi van, ami nem derült ki :)
2009. okt. 19. 12:23
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
nem akarom kisarkítani, de a békéltető tárgyalás azért kapta a nevét, hogy ott újra leüljenek a felek és a gyermek ek) érdekében újra átgondolják a válást, a kapcsolatot. még azt megemlíteném mellé, hogyha annyira nagyon elromlik egy házasság, akkor a felek általában ezt a részt "átugorják". Ez jogilag megengedhető. Persze korántsem biztos, hogy kizárólagosan nekem, nekünk van igazunk (mármint azoknak a válaszolóknak akiknek aggályai merültek fel), hiszen a Te életed, a Te párkapcsolatod! Én csak javaslom, hogy óvatosan, de mindig figyelj oda ezekre az "apróbb" füllentésekre!!:)
2009. okt. 19. 12:46
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
12,14 teljesen mindegy,hogy cinikusnak szánta-e az irományát vagy sem,de igen,ilyen van!Nagyon sok pár kötődik még egymáshoz a válás után is,vagy szerelmesek egymásba,vagy csak az egyik fél az.Feltételezhetjük azt is,hogy a felesége megcsalta becsapta,vagy csinált valami olyan dolgot amim Ő nem tudott túllépni,és dühében tehetetlenségében beadta a válópert.De ez nem jelenti feltétlenül azt,hogy az érzelmei is elmúltak.Nem mindig abba vagyunk szerelmesek aki megérdemli,sőt nagyon sokan szeretnek olyan embert aki érdemtelen erre.De ha egyetlen biztató szót kapna,ha megbánást tanúsítana a másik akkor lehet,hogy helyre hozná a házasságát.Nem tudhatjuk,hogy az uriember nem erre vár-e.Sajnos a párja sem tudhatja,mert nem nyilatkozik a témában érdemben neki sem.És ez igenis kétkedésre ad okot.Továbbá elég rövid ideje vannak együtt,7 hónapot írt a kérdező,ennyi idő alatt nem biztos,hogy el tudta dönteni a férfi,hogy Őt akarja-e.Vagy talán csak nagyon kevés idő telt még el a külön költözésük óta,nem dolgozta fel ezt a férfi még.Ez is lehet opció,viszont a titkolózás hazudozás nem éppen biztató.És ige,amikor beköltözik a bizalmatlanság egy kapcsolatba,vagy már úgy indul mint ez esetben azt megette a fene.Én minden esetre amikor váltam,semmit nem titkoltam a jelenlegi férjem előtt.De mi akkor már külön éltünk az exel 6 éve,a férjemmel pedig együtt voltunk 3 éve.De minden kétséget kizáróan tudtára adtam,hogy csakis Ő kell nekem,tudhat mindenről ami velem és a gyerekemmel történik.Nem titkolóztam,nem adtam okot a bizalmatlanságra.Szerencsére azóta is hazugságok nélkül élünk,pedig voltak gondjaink vitáink,egyszer még majdnem el is hagytam.De pont az őszinteség az egyik ami rendbe tette és életben tartja a kapcsolatunkat.
2009. okt. 19. 12:54
 39/51 anonim ***** válasza:
96%

Eredeti kédésedre visszatérve: szerintem te vagy túlérzékeny.

Amit a 12:20-as válaszoló írt, érdemes végiggondolni. Nem lehet, hogy azért válik az előzőtől, mert folyton csesztette, lógott rajta, stb., ami egy határon túl megfeleltethető a leli bántalmazásnak/terrornak?

Ha ebben van valami, akkor csöbörből vödörbe esik veled, mert hasonlóképpen nem hagyod "békén" és szekálod.

Csak ebben a tekintetben célszerő belegondolni, mi volt az exxel, máskülönben tényleg nem kell nyaggatni, mi volt előtte. Tévút arra koncentrálni, hogy miért válik. Neki sem jó, és neked sem, ha ezt rágjátok (ill. te rágod, ő meg szenvedi).

2009. okt. 19. 13:03
 40/51 anonim ***** válasza:
96%
Van egy olyan meglátásom, hogy akik írnak a saját tapasztalataikról, mind nők, akik váltak. Azt mondják, mindent tudhat a következő férj/barát az előzőről, mindent elmondanak neki. Ez így okés, is, de hallló! Ez itt fordított helyzet! Itt a férfi válik! És ő nem akar mindet elmondani! Akkor sem, vagy pláne akkor (!), ha a nő tudni akarja! És minél erőszakosabban akarja tudni, annál kevésbé mondja el...
2009. okt. 19. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!