Párom "apróbb" hazugságai nagyon zavaróak. V. csak én vagyok túlérzékeny?
Nagyon jó kapcsolatunk van, szeret, tisztel, de vannak kisebb füllentései (utólag azért kiderülnek), amivel állítólag engem akar megkímélni, de én mondtam neki,h. ilyenkor inkább ne mondjon semmit, mint hazudjon, mert ez rosszabb. Általában a kislányával és a válóperével kapcsolatosak (most zajlik), nem akarja,h. bárki belefollyon az ügybe, ő magát is eléggé bántja és várja a végét, a gyerekről meg azért nem beszél sokat, mert tudja mennyire szeretnék már én is saját babát.
Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Ti hogy vagytok ezzel?
De ő kezdeményezte a válást.
Folyamatos viták, lelki és fizikai bántalmazás a feleség részéről ( párom nem ütne meg nőt soha ), nem csoda, ha alig várja,h. elválasszák.
Az én férjem akivel lassan 10 éve boldog házasságban élek,és van 3 gyerekünk minden tárgyalásomra eljött a válásomkor.Nem volt mit takargatnom előtte,és nem néztem annyira primitívnek,hogy balhézzon az exemmel.Soha egy rossz szót nem mondott még rá,pedig 1 közös gyerekünk is van.Attól Te még kimaradhatnál a válásából ha elmondja neked a részleteket.Ez bizalmatlanság a részéről én úgy gondolom.Ha biztosan az igazinak gondolna téged és bízna benned szerelmes lenne beléd tisztelne,akkor nem hazudozna.Én is rosszat sejtenék emögött,szerintem sántít a dolog.Ha jóban van az exével azért,ha nincs akkor azért.
Nem lehet,hogy szeretné mégis megmenteni a házasságát?Ezért sem lehetne rá haragudni,de azért,hogy nem tisztességes azért igen.
12:14 - ez valóban vicces még elképzelni is :))
De már elkanyarodtunk a témától, tudom, hogy nem csal meg és szeret, a hazugság volt a kérdés ami zavar.
Hat nezd, lelki bantalmazasok az ex reszerol?! Mar most, megcsak a kapcsolatotok kezdeten neked is problemad van a ffi-val. Mi lesz szerinted kesobb??? Szerintem koztetek ugyanaz lesz majd, mint most az exevel.
Megcsak uj vagy neki, de mar most itt kerdezel rola. Szerintem nagyon de nagyon vigyazz!!! Babat meg egyaltalan ne akarjal tole, inkabb ismerd meg nagyon de nagyon jol! En ezt neked csak igy teljesen ismeretelenul is joindulatbol irtam. Remelem te nem fogsz porul jarni. De az, hogy valik, es te az uj baratno is mar ketelkedsz benne, hogy milyen egy ember o, nem vall semmi jora!
Eredeti kédésedre visszatérve: szerintem te vagy túlérzékeny.
Amit a 12:20-as válaszoló írt, érdemes végiggondolni. Nem lehet, hogy azért válik az előzőtől, mert folyton csesztette, lógott rajta, stb., ami egy határon túl megfeleltethető a leli bántalmazásnak/terrornak?
Ha ebben van valami, akkor csöbörből vödörbe esik veled, mert hasonlóképpen nem hagyod "békén" és szekálod.
Csak ebben a tekintetben célszerő belegondolni, mi volt az exxel, máskülönben tényleg nem kell nyaggatni, mi volt előtte. Tévút arra koncentrálni, hogy miért válik. Neki sem jó, és neked sem, ha ezt rágjátok (ill. te rágod, ő meg szenvedi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!