Párom "apróbb" hazugságai nagyon zavaróak. V. csak én vagyok túlérzékeny?
Nagyon jó kapcsolatunk van, szeret, tisztel, de vannak kisebb füllentései (utólag azért kiderülnek), amivel állítólag engem akar megkímélni, de én mondtam neki,h. ilyenkor inkább ne mondjon semmit, mint hazudjon, mert ez rosszabb. Általában a kislányával és a válóperével kapcsolatosak (most zajlik), nem akarja,h. bárki belefollyon az ügybe, ő magát is eléggé bántja és várja a végét, a gyerekről meg azért nem beszél sokat, mert tudja mennyire szeretnék már én is saját babát.
Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Ti hogy vagytok ezzel?
én 10.50
(nem férfi vagyok, hanem nő, 20 év házassággal és 3 gyerekkel.)
És továbbra is azt mondom, hogyha nem akarod, hogy ne hazudjon, akkor ne kérdezgesd. A válóper az ő dolga.
Nagyon érdekes a megjegyzésed, hogy azt mondta úgy képzeli, hogy képes lennél elmenni.
Tehát ő úgy lát téged, mint aki beleüti mindenbe az orrát.
Hagyd békén. A válás nem rád tartozik, éppen elég gond neki minden bizonnyal, éppen elég, hogy ott kell hagynia a gyerekét és még boldogan nem is mesélhet neked róla .(ami helytelen, lehet, hogy még nincs gyereked, de neki van. És szereti. Te is csak kettejüket együtt szeretheted)
Ha másban is füllent, az más kérdés. De a váláshoz nincs közöd.
Másban nem hazudik, csak a feleségével kapcsolatos dolgokról nem beszél szívesen. Mondjuk érthető, hisz enyhén szólva nem jó a viszonyuk, sok fájdalma van emiatt, hisz a kislányát imádja.
Inkább "harcias amazonnak" tart, nem mindenbe beleszólósnak, azt mondta, még örült is volna ha valóban oda akartam volna menni balhézni :)
De eszem ágában sincs, csupán lelkileg szeretném támogatni, de ha nem kér belőle nem erőltetem, egyszer úgyis túlleszünk ezen a váláson végre.
10.58-as nő vagyok:
Jól látod. Csak azt ne felejtsd el, hogy az életetekben sok hullámvölgy és krízis lesz még, és akkor is elő fog ez jönni, hogy nem mondja el, mi nyomasztja. És téged meg ez idegesít. (Értem én ezt, hisz ezzel én is így vagyok)
Csak már elfogadtam, hogy ha nem akarom rontani a helyzetet és mélyíteni a rosszkedvet, feszültséget növelni, le kell állítani magam, és hagyni, hogy ő nyisson. Egy jó feleség (ahogy te is írtad: gondoskodó, lelki támasz, stb) igyekszik készen áll a kibeszélésre, ha a férfi feléje fordul.
Csak hát az a necces, hogy hol a határ... HOgy mikor van az, hogy már tényleg "elfelejt" a kedves úriember kommunikálni... Nehéz dolog, az biztos, de szerintem akkor is az az alapja, hogy tudjuk, mi nők, és ők, férfiak totál mások vagyunk. És legalább mi, női bölcsességgel lássuk ezt be, és alakítsuk a helyzetet ezeknek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!