Párom "apróbb" hazugságai nagyon zavaróak. V. csak én vagyok túlérzékeny?
Nagyon jó kapcsolatunk van, szeret, tisztel, de vannak kisebb füllentései (utólag azért kiderülnek), amivel állítólag engem akar megkímélni, de én mondtam neki,h. ilyenkor inkább ne mondjon semmit, mint hazudjon, mert ez rosszabb. Általában a kislányával és a válóperével kapcsolatosak (most zajlik), nem akarja,h. bárki belefollyon az ügybe, ő magát is eléggé bántja és várja a végét, a gyerekről meg azért nem beszél sokat, mert tudja mennyire szeretnék már én is saját babát.
Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Ti hogy vagytok ezzel?
13:09 - te legalább férfi vagy?
Igen, itt a férfiúi büszkeségről van szó ( nem akarja,h. gyengének lássák), ezért nem érthetjük teljes mértékben az ő gondolkodásukat mi nők, akik gondoskodásra vágyunk és arra,h. minket is megvédjenek.
13,09
Párkapcsolatról beszélünk,kölcsönös bizalomról normális kommunikációról.Vagy ez nálatok hogy működik?Te elmondasz mindent a párodnak,őszinte és tisztességes vagy hozzá,de ezt nem várhatod el viszont?Ő titkolózik,hazudozik nem bízik benned?Én ezt nem értem amit írtál már bocs.Nálunk szerencsére nem így működik.
13:09-es vagyok, és még mindig nő. Már az előbb sem hitted/hittétek el.
Biztos vagyok benne, hogy ahány ember, annyi félék vagyunk. Még akkor is, ha van tipikus női gondolkodás/viselkedés/szerepkör stb. és férfi, ami a mi kelet-közép-európai kultúránkban különböző. Méghozzá úgy és annyira, mint amiről itt beszélünk már pár órája, mindannyian, és UGYANAZT mondjuk.
Mondjuk érdekes, és ez is az én véleményemet támasztja alá - hogy mi, akik itt beszélünkerről (szerintem) mind nők vagyunk. Ez így van jól. Ilyeneket és így egy férfival nem tud egy nő megbeszélni. A férfi, ha beszél is ilyenekről, férfitársaival, azt olyan szinten teszi másképp, hogy mi el sem tudjuk képzelni.
Ha velünk teszi, és TESZI, mert párkapcs.-ban élünk (én is), az más.
Összefoglalva szerintem 3 féle kommunikáció van:
1. férfi-férfi
2. nő-nő
3. férfi-nő
És ne akarjon a nő úgy kommunikálni a férival, ahogy azt egy nővel tudja, mert ha erőlteti, kudarcok fogják érni mindkettőjüket.
Meg kell tanulni ezt a 3. változatot.
Szerintem.
Nálunk ez bevált.
13:46 - Abszolút igazad van, a sok válaszoló már eléggé elkanyarodott a témáról, így lett szegény párom már egy beteges hazudozó aki megcsal, ráadásul vissza akar menni a feleségéhez :)))
Pedig szó sincs erről, és igenis őszintén tudunk egymással beszélni akármiről, csak máshogy vagyunk összerakva, ezért próbálok belelátni az ő gondolkodásába.
Nem is gondoltam, hogy ennyire elkanyarodunk a témától egy egyszerű kérdés után. De valóban jó olvasni az emberek különféle véleményét még akkor is, ha sokakkal nem értek egyet. Hisz valóban az én életem, én ismerem (mert ismerem), és ezért így látatlanban én sem írnék olyat valakinek, hogy márpedig ne szülj gyereket egy ilyennek...
Nem azt irtam, hogy ne szuljel gyereket a baratodnak. Hanem azt, hogy elobb ismerd meg nagyon jol ot, es most inkabb MEG ne vallaljatok babat.
Persze, ehhez nekem semmi de semmi kozom nincs.
De! Tudod azert az furcsa, hogy csupan 7 honap utan te itt kerdezel arrol, hogy vajon miert fullentget neked a parod.
Vard meg a valast, es utana majd meglatod, hogy mennyire hazudik meg utana is, mas dolgokban is.
Most szerelmes vagy, es nem latsz tisztan a rozsaszin felhoktol. De hidd el, hogy sok hasznos tanacsot irtak itt neked, olvasd oket ujra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!