Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a 21 éves lányoto...

Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?

Figyelt kérdés
Nem akar elmenni dolgozni, nem érdekli az se ha nincs pénze, az se ha nincsenek tisztálkodó szerei, itthon se csinál semmit csak akkor ha külön megkéritek rá (de akkor nem húzza a száját, hanem megy és csinálja) állandóan ábrándokat sző, tervezgeti a jövőjét, tervezget, pontokban leírja hogy milyen szabályok lesznek a házban ha lesz kutyája, kiránduló utvonalakat rajzol a helyekre ahova el szeretne menni, lerajzolja "álmai házát", de álmodozáson kívül semmit mást nem csinál.
2013. júl. 12. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Kipróbálás: Volt részem ilyen dolgokban, persze dönthettem hogy lehet-e másképp, de pl egész télen tárva volt az ablakom és még én kapcsoltam le teljesen a fűtést a szobámban, aztán meg szeretek jéghideg vizzel zuhanyozni, és nem eszek valami sűrűn.. szóval én ilyen dilis vagyok. Egy kicsit... Hát itt sokan olyan szavakkal nyilvánították ki a véleményüket rólam, ahogy anyám az eltelt 21 év során folyamatosan tette, szóval nem hinném hogy ez lenne a bevállt módszer a változásomra. Plusz ért valamennyi trauma az életemben (gyermekkoromban), de nem érzem magamat lelki sérültnek, nem érzem hogy bajom lenne. Ami azt ileti inkább felállok valakiért akit szeretek, mint saját magamért.
2013. júl. 13. 15:02
 62/68 anonim ***** válasza:
és ha már ennyire tisztában vagy magaddal, akkor tudod-e nálad hogyan lehetne célt érni?
2013. júl. 13. 15:08
 63/68 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem tudom. :( Talán régebben voltak elhatározásaim... Ráadásul mára már egyetlen barátom sincs, és nincs már kedvem ismerkedni senkivel. Nagyon szeretnék egyedül élni, néha azt álmodom, hogy hirtelen lelépett mindenki, itt hagytak és végre milyen "jó" nekem. Akkor vagy a sarkamra állnék, de az is ugyanolyan elképzelhető, hogy nem tennék semmit és hagynám, hogy a fejem fölül elvigyék a házat. Szívesen lennék kisgyerek és üldögélnék anyám ölében, meg ilyenek...
2013. júl. 13. 15:24
 64/68 anonim ***** válasza:
Akkor tedd azt és majd kiderül mi lesz.....
2013. júl. 13. 15:26
 65/68 anonim ***** válasza:

de ha magad sem tudod, hogyan lehetne téged "meghatni", miért ítélkezel anyád felett, akinek ugye nem sikerült rájönnie arra, hogyan tud rád hatni?

Lehet nem is tud már mindent rólad, vagy rejtve maradtak előtte dolgok. Miért nem segítesz neki ebben? Jó lesz így leélni egy életet és visszatekintve azt látni, hogy sosem tudtál senkivel kapcsolatot teremteni? Magányosan..

Most még lehet buli magányosnak lenni mert fiatal vagy, de ha öregasszony leszel és otthon ülsz és még a többi öregasszony sem fog hozzád szólni, és pl. majd csak 1 hónappal később találják meg a hulládat, amin a macskád falatozott.

2013. júl. 13. 15:30
 66/68 anonim ***** válasza:
58%

Nem kéne így leoltani a kérdezőt. Látszik, hogy az emberek nem látnak túl az anyagiakon...

Én is ilyen voltam, csak 18 évesen, de nekem komoly lelki oka volt, be is kerültem a dilidokihoz. Ismerek még valakit, aki 30 felé közelít, de még ugyanitt tart. És ez mind lelki okokra vezethető vissza. Nem kicsit súlyosakra. Ha nem érdekel az élet és nincsenek céljaid, az súlyos. Szerintem kérj segítséget, vagy nézz magadba, mert nem stimmel valami. Ha trauma ért, azt tuti nem dolgoztad fel, csak azt hiszed, hogy igen. De az közben tovább mérgesedhet addig, amíg tényleg nagy nem lesz a baj...

2013. júl. 13. 17:15
 67/68 anonim ***** válasza:
21%

"Nem kéne így leoltani a kérdezőt. Látszik, hogy az emberek nem látnak túl az anyagiakon..."

Az elején senki nem oltotta a kérdezőt,azokat tanácsolták amiket most te! Aztán elkezdett össze-vissza beszélni,és mindig csak a kifogásokat írta!

Olvasd vissza!!!

2013. júl. 13. 17:40
 68/68 anonim ***** válasza:
Hogy alakult az életed azota?
2014. okt. 9. 12:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!