Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a 21 éves lányoto...

Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?

Figyelt kérdés
Nem akar elmenni dolgozni, nem érdekli az se ha nincs pénze, az se ha nincsenek tisztálkodó szerei, itthon se csinál semmit csak akkor ha külön megkéritek rá (de akkor nem húzza a száját, hanem megy és csinálja) állandóan ábrándokat sző, tervezgeti a jövőjét, tervezget, pontokban leírja hogy milyen szabályok lesznek a házban ha lesz kutyája, kiránduló utvonalakat rajzol a helyekre ahova el szeretne menni, lerajzolja "álmai házát", de álmodozáson kívül semmit mást nem csinál.
2013. júl. 12. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
91%

amikor azt hittük te vagy az anya akkor sajnáltunk, hogy ennyi bajod van a lányoddal, hiszen te valószínűleg nem tehetsz róla.

de mivel te a lány vagy, nem tudlak sajnálni...

egyébként meg ha nem sajnáltatod magad, nincs semmi panaszod, akkor miért kell ezt a kérdést feltenni? te dolgod ha így élsz és neked jó.

2013. júl. 13. 06:11
 42/68 A kérdező kommentje:

"egyébként meg ha nem sajnáltatod magad, nincs semmi panaszod, akkor miért kell ezt a kérdést feltenni"

= "Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?"

Egyébként érdekes hogy ha anyámról van szó sajnálkoztok, mézesmázosan azt mondjátok hogy a lányod beteg pszichológus stb, de amint feltűnök a színen egyből kiröppen a fejetekből hogy beteg lehetek. Nagyon érdekes ez a "felnőttes" hozáállás, remélem én soha nem leszek ilyen.

2013. júl. 13. 06:16
 43/68 anonim ***** válasza:
89%

:) milyen jó lenne, ha a magad nevében írnál!

Na de a kérdésedre: mintha a húgomról írnál, nem te vagy az? :)

Csak azt nem érti a drága, hogy igen király ez az élet most, de mi lesz vele, ha a szüleink már nem lesznek? A pénzforrás megszűnik és őt senki nem fogja eltartani, csak azért mert egy képzelt világba érzi jól magát! Ide nem költözhet az tuti!

De már én is ott tartok, hogy szakembert fogok hozzá hívni, mert engem már nem érdekel, teljesen feladtam, hogy megértsem az érzéseit. Folyton ellenállásba ütközök és csak hárít mindent.

2013. júl. 13. 06:36
 44/68 A kérdező kommentje:

Hát ami igaz, én is hárítok mindent.

A jövőmet szövöegetem, de közben taszítom egyszerre.

De nem érzem hogy el lennék kényeztetve mert már írtam róla, hogy elég szívós vagyok és ha úgy hozza a szükség igénytelen. Soha nem kérek semmit senkitől itthon. Sőt kifejezetten zavar ha kapok valamit...

2013. júl. 13. 06:42
 45/68 anonim ***** válasza:
70%

De áruld már el nekem, hogy mi késztet erre? Máshogyan is felhívhatnád magadra figyelmet! mert ez nem más!

Vannak barátaid?

Innen az élet másik oldaláról, azért ne légy nagyképű az élettel, könnyű úgy az észt osztani, hogy közben pihe-puha ágyikóba hajtod a fejed és van mit enned.

2013. júl. 13. 06:49
 46/68 anonim ***** válasza:
90%
Húú de unatkozol kisanyám!!! Tényleg nincs más dolgod? Anyádat meg valóban sajnáljuk!
2013. júl. 13. 07:47
 47/68 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egész egyszerűen szellemifogyatékos vagy!

Ilyen egy idiótát...

2013. júl. 13. 09:50
 48/68 anonim ***** válasza:

Szerintem, meg csak teszteli az embereket ki, hogy viszonyul,hogy reagál erre a feltett kérdésre nagyon ravasz, és megfontoltan elemzi az itt olvasottakat és valójában ő egész jól szórakozik azon, hogy ti itt vitatkoztok vele... Több mint valószínű a kérdésben leírtak alapján már többször összetűzésbe keveredett a családtagjaival a fentiek alapján...

Érdekli, mit gondolnak róla az emberek mások, hogy látják az ő elképzeléseit...Az olvasottak alapján,úgy gondolom némi gyerekes harag,düh,szórakozottság,unalom is közre játszik a kérdés kiírásában:)De minden estre élvezi, hogy provokatív:))

40/47 voltam

2013. júl. 13. 10:23
 49/68 anonim ***** válasza:

Nekem pedig az az érdekes, hogy már legalább 3-4 válaszban felhoztad azt, hogy neked milyen érdekes, hogy hogy megváltozott az emberek véleménye (ami nem igaz), mikor leírtad, hogy te vagy a lány.

Rajtad mit kellene sajnálni? Édesanyádat persze, hogy mindenki sajnálja, amiért ilyen a lánya. De rajtad komolyan, mit kellene?

2013. júl. 13. 11:13
 50/68 A kérdező kommentje:

"Szerintem csak teszteli az embereket ... stb" Nektek teljesen elment a józan eszetek??? :D

Miért olyan hihetetlen, hogy a kérdésem oka a kérdésem volt? :D "Mit tennétek" De ha ennyire tudos, akkor kérlek fejdsd már ki nekem a csodás a elképzelésedet, hogyan is lehetne egy ilyen kérdéssel tesztelgetni bárkit. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá.

A "kisanyám" meg a fröcsögéseket meg nem igazán értem miért kaptam így délelőtt. Egyre több lesz itt a paranoid skizofrén...

2013. júl. 13. 11:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!