Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?
Igen, teljesen igazad van. Épp azt akartam kifejteni, hogy nekünk egyáltalán nincs józan eszünk. Ellenben te teljesen normális vagy. :D
Hozom a pattogatott kukoricát… :D
Ez alapján számomra roppant mód szimpatikus vagy! :) Az a baj, hogy egyből kinézik azt, aki nem akar megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Minden tiszteletem a tiéd, komolyan. :D
Z
A NORMÁLIS VÁLASZOKAT nagyon szépen köszönöm!
(valóban annyi volt a kérdés, hogy mit tennétek, nem tehetek arról, hogy egyesek itt feszülködnek... máshol is megtehetnék...)
Ezt a kérdést is te írtad? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye.. Szinte ugyan az a stílus!
Szívatod az embereket,nagyon szánalmas!!!
és azt elárulod, hogy pl. a te hozzáállásod miben fog megváltozni, hogy mások elmondták a véleményüket rólad?
Csak azért kérdezem, mert itt mindenkit leosztottál, de nem igazán vágom, miért? Te tettél fel kérdést! Nyilván érzed, hogy nem vagy egészen komplett! Akarsz ezen változtatni? Vagy csak az szórakoztat, hogy a nem túl magas agyi kapacitásoddal másokat idegesíthetsz?
Azt nem én írtam ki!! :DDD
mekkora már...
De nyugodtan leellenőrizheted ha már ennyire zaklatós kedvedben vagy. Komolyan mondom, kész röhej ami itt megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!