Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a 21 éves lányoto...

Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?

Figyelt kérdés
Nem akar elmenni dolgozni, nem érdekli az se ha nincs pénze, az se ha nincsenek tisztálkodó szerei, itthon se csinál semmit csak akkor ha külön megkéritek rá (de akkor nem húzza a száját, hanem megy és csinálja) állandóan ábrándokat sző, tervezgeti a jövőjét, tervezget, pontokban leírja hogy milyen szabályok lesznek a házban ha lesz kutyája, kiránduló utvonalakat rajzol a helyekre ahova el szeretne menni, lerajzolja "álmai házát", de álmodozáson kívül semmit mást nem csinál.
2013. júl. 12. 21:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
67%
Semmi gond, én is ilyen voltam, aztán találtam egy jó munkát , jól kerestem, találtam egy jó pasit és amiről álmodoztam meg is lett.
2013. júl. 12. 22:48
 22/68 anonim ***** válasza:
77%

"kiránduló utvonalakat rajzol a helyekre ahova el szeretne menni "

- ebből lehetne valamit realizálni? Jó lenne. És jót tenne.

2013. júl. 12. 22:49
 23/68 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég átlátszó. Sajnáltatod magad, azt szeretnéd, hogy valaki foglalkozzon veled.
2013. júl. 12. 22:51
 24/68 anonim ***** válasza:
79%

Tervezés helyett inkább hétfőn emeld fel a valagad és menj el az orvoshoz majd munkát keresni. Előtte először kérj kölcsön szappant,és fürödj meg!

Hétvégén meg főzd meg a vasárnapi ebédet magadtól szerezz egy kis örömet anyádnak!:)

2013. júl. 12. 22:53
 25/68 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ha te vagy a lány, már az is pozitívum, hogy felismerted a hibáid. Már csak tenni kellene ellenük...
2013. júl. 12. 22:53
 26/68 A kérdező kommentje:

Jaj, most mit sajnáltatnám magam?

Nem izgat a jéghideg víz,

nem izgat a fűtés,

meg semmi más.

De el szoktam menni zuhanyozni, csak nem szólok senkinek ha elfogy a tusfürdőm/szappanom bármim és nem érdekel ha nincsenek.

nyugodtan lehet így beszélni velem, anyám is mindig így dumált hozzám és lám hova jutott.

2013. júl. 12. 23:00
 27/68 anonim ***** válasza:
55%

Szegény anyád! Jobban járna, ha kidobni, mint macskát...

Jó igénytelen vagy! Biztos az illatod is finom!

2013. júl. 12. 23:01
 28/68 A kérdező kommentje:
#27: Látom te se olvasol! De nem baj, szeretem a vakokat!
2013. júl. 12. 23:06
 29/68 anonim ***** válasza:
91%

Most végül is milyen válaszokat vársz???

Ha neked így jó,nekünk teljesen mindegy! Tényleg úgy viselkedsz mint egy hisztis 13éves,de inkább mint egy 5éves.

Igenis sajnáltatod magad,de ha semmit nem akarsz tenni hogy jobb legyen az életed akkor minek írogatsz ide?!

Senki nem fogja helyetted megvalósítani az álmaidat,vagy tenni értük!

Én elhiszem hogy szar gyerekkorod volt és anyád is úgy beszél veled,de hidd el sokan vannak/voltak hasonló helyzetben(én is),de mégsem vártam a sült galambot hogy a számba repüljön!

2013. júl. 12. 23:10
 30/68 A kérdező kommentje:

"Most végül is milyen válaszokat vársz???"

Ajánlatom: "Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?"

Remélem ízleni fog a vacsora.

Sajnálom ha nektek már ez sajnáltatás, pedig eddig egyetlen panaszt se írtam.

2013. júl. 12. 23:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!