Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?
"Ajánlatom: "Mit tennétek a 21 éves lányotokkal, aki olyan szinten van mint egy 13 éves?""
Figyelj ide bunkókám! Már leírtam de még egyszer leírom a kedvedért! Elküldeném egy dilidokihoz hogy van e valami baj az agyával,utána ha nem volna hajlandó elmenni dolgozni kivágnám mint a szart!
Ennyi! Remélem tiszta!!!
Annyira buta vagy!
Tök mindegy hogy tudjuk te tetted fel a kérdést! A különbség csupán annyi hogy így E/2. személyben írunk és nem E/3.-ban.
#33: hát már bocs de ha nem tudsz olvasni nagyon sajnállak. van egy hatalmas különbség:
addig míg azt hittétek én vagyok az anya természetesen még normális válasz érkezett a kérdésre
de abban a pillanatban ahogy megtudtátok hogy én volnék eme becses teremtés elkezdtetek trágárkodni, személyeskedni, ja és persze olyan vádakkal illetni amikből tökletesn látszik hogy így már nem is érdekel titeket hogy mennyire válaszoltok a kérdésre, teljesen figyelemen kívül hagyjátok a magyarázatban az írást. csak jöttök ide kiadni a feszültséget.
33-as vagyok.
Ugyan azt írtam mint az utolsó csak rövidebben,és megkaptam hogy nem tudok olvasni!:)
Komolyan már kezd vicc lenni ez az egész!:)))
Először is magamba néznék, hogy nem vettem észre azt a 8 évet, amit kihagyott lelki fejlődésben a lányom. Bár ha valaki ennyire nem foglalkozik a gyerekével, annak nincs mit mondanom, mert úgysem értené.
Azért jó, hogy elmondtad, te vagy a lány, így neked tudok írni. Úgy írsz, mintha semmi sem érdekelne, pedig érdekel, kivéve, ha valami komoly elmebajod van, de akkor nem írnál ki kérdést róla.
Nem tudom beleképzelni magamat a helyedbe, én még úgyis a felszínen vagyok, hogy megerőszakoltak, elvesztettem egy állatomat, akit a gyerekemként szerettem, és gyakorlatilag nem tudom szavakba önteni, amit érzek, így nincs kivel beszélnem az igazán fájó dolgaimról. De élek, és mondhatni, virulok.
Nem tudom, milyen trauma taszít egy embert ilyen nemtörődömségbe, de nem szeretném átélni az biztos.
Én a helyedben megpróbálnám kizökkenteni magamat ebből a fásultságból. Tégy valamit azért, hogy mások jól érezzék magukat. Egy-egy ilyen cselekedet után úgy érzem, mintha én is értékes lennék, nem csak egy senki a sok közül.
Elindultam egy úton, de úgy érzem, mintha az út húzna magán végig, és nem én gyalogolnék, majd meglátom, mi lesz, de nem adom fel.
Kaptunk egy életet, és lehetőséget, hogy megtölsük valamilyen tartalommal, én szeretném megtölteni az enyémet, akármilyen szennyesnek érzem is a tárolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!