Menyem szerint kötelességem lenne a nyáron besegíteni nekik a gyerekek felügyeletével a nyári szünet miatt. Igaza van?
Van egy 3 és egy 5 éves unokám. Eddig a menyem otthon volt velük, január óta dolgozik. lényegében azóta utalgatnak rá, hogy nyáron majd ugye nálam lesznek a gyerekek. Én megmondtam hogy nagyon szeretem őket, de két ekkora gyerek hetekre nekem nagyon megerőltető lenne.
Most meg én vagyok a gonosz, aki miatt bébiszittert kell fizetni.
Miért csinálja ezt?
31-es - Az a két gyerek az unokája...
De egyébként ha én lennék a menyed, biztos nem vinném hozzád a gyerekeket, amikor neked ez ennyire terhes. Viszont ha ennyire terhes, akkor le is redukálnám a kapcsolattartást kb a karácsonyira. És egyébként a fiad most rémesen érezheti magát, hogy ilyen az anyja, és így áll hozzá a gyerekeihez. Elég szomorú lehet :(
50 éves nő! Egy éves nő, még jócskán nő és fiatal, saját élettel. És igen, vannak olyanok, akik nem akarnak nagyanyók lenni nyarata, de egy-két napra szívesen besegítenek.
Nagyon helyes, kérdező, utazgass, élj, láss világot
Elképesztő, hogy valaki az anyósának/anyjának passzolja a gyereket és ez a természetes. Miért???
Utána pedig lelkiterrorral kérik számon, hogy micsoda NAGYMAMA, és kötelessége lenne hetekig felügyelni az unokákat, mert szegény szülők, miért fizessenek szittert? Ha olyan a nagyi, fizessenek, és hagyják élni!
Látom ezt a kérdést két válaszoló, a 31-es és a 39-es fogta fel. A többiek nem tudnak olvasni vagy elég primitívek lehetnek.
Aki óvónő, az nem azt jelenti, hogy állandóan csak a gyerekekkel akar lenni. Elhiszem, hogy az itt megszólalő nők nagy része otthon mereszti a valagát vagy pöcögteti az egeret 8 órában.
Az anyukám óvónő. Tudjátok 45-50 felett hány óvónő szereti a munkáját? Norvégiában az óvónők (ezt éppenséggel pontosan tudom) 7 évente kapnak 1 év pihenőt. Ilyenkor nem a csoportokban vannak, hanem másféle munkát látnak el, illetve táppénz.
A szülők 99%-a a saját két idióta gyerekére nem tud vigyázni. Nem hogy 20-30 főnyire.
Elhiszem hogy könnyű lepasszolni a nagyinak a gyerekeket, mondván óvónő, hát ő a gyereknevelés mestere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!