Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyem szerint kötelességem...

Menyem szerint kötelességem lenne a nyáron besegíteni nekik a gyerekek felügyeletével a nyári szünet miatt. Igaza van?

Figyelt kérdés

Van egy 3 és egy 5 éves unokám. Eddig a menyem otthon volt velük, január óta dolgozik. lényegében azóta utalgatnak rá, hogy nyáron majd ugye nálam lesznek a gyerekek. Én megmondtam hogy nagyon szeretem őket, de két ekkora gyerek hetekre nekem nagyon megerőltető lenne.

Most meg én vagyok a gonosz, aki miatt bébiszittert kell fizetni.

Miért csinálja ezt?

2013. júl. 11. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim ***** válasza:
51%

Idézlek: "de két ekkora gyerek hetekre nekem nagyon megerőltető lenne" és ezek után le mered írni, hogy óvónő vagy? Uramisten...szegény fiadék.

Később majd ne csodálkozz, ha egyre kevesebbszer viszik hozzád a gyerekeket és nem fogod érdekelni az unokáidat.

2013. júl. 11. 15:13
 12/76 anyács ***** válasza:
72%
Ha hetekre nem is, de pár nap-1hét igazán kibírható! Nekem anyósom vigyáz a lányomra (másfél éves) minden kedden délután 2től este 9ig(mikor hazaér a munkájából, a köztes időben a 80éves dédimama van itt vele....), és hétvégén egész nap, van hogy éjszaka is, mikor dolgozom!
2013. júl. 11. 15:14
 13/76 anonim ***** válasza:
82%

Hetekre mondjuk nem, de pl. júliusban 1 hetet, meg augusztusban is egyet igazán bevállalhattál volna.

Anyukám 65, anyósom 66 évesek, ráadásul a tesóinknál is ugyanennyi idősek a gyerekek (3,5 év), mégis örömmel vállalják őket kettesével is (mondom, egyszerre egy hétre).

14/76 anonim ***** válasza:
90%

Nos, igen, a körülményektől is, függ, pl, hogy mennyi időre kellene vállalni őket, milyen a nagymama egészségi állapota, milyenek a gyerekek, nagyon elevenek és nehezen kezelhetőek-e.

Nekem sokszor vigyáztak a szüleim a két fiamra örömmel, de két nagyon eleven gyerek volt, nem lehetett nekik könnyű, nekem csak 1 unokám van és nyáron mindig kivettem 1 hónap szabit, hogy vele lehessek míg a szünidő van, persze 1 gyerekkel könnyebb bánni, mint kettővel.

15/76 anonim ***** válasza:
57%

Hetekre mondjuk nem, de pl. júliusban 1 hetet, meg augusztusban is egyet igazán bevállalhattál volna.

Anyukám 65, anyósom 66 évesek, ráadásul a tesóinknál is ugyanennyi idősek a gyerekek (3,5 év), mégis örömmel vállalják őket kettesével is (mondom, egyszerre egy hétre).

2013. júl. 11. 15:15
 16/76 anonim ***** válasza:
49%
Ezt kár volt megírni, hogy óvónő vagy! Ilyen kérdést hogy tehetsz fel akkor! Milyen óvónó vagy Te? Unokáidra nem tudsz felügyelni! Ez tényleg szégyen!
2013. júl. 11. 15:15
 17/76 anonim ***** válasza:
61%

Egy igazi nagymamának az a legnagyobb öröm,ha unokázhat....

Nagymamám mai napig a kisebb unokákat hetekre viszi magához,ő érezné rosszul magát ha nem könnyithetné meg ennyivel a gyerekei életét...

2013. júl. 11. 15:17
 18/76 anonim ***** válasza:
38%
Jujj, ezt most magyarázd el légyszi. Ha az óvodában nem megerőltető a sok gyerek, pont a két unokád lenne az?
2013. júl. 11. 15:17
 19/76 A kérdező kommentje:
Nyilván technikailag el tudnám látni őket, de megerőltető. A munka is, de valamiből élni kell. 20 évesen nem volt fárasztó, most már az.
2013. júl. 11. 15:19
 20/76 anonim ***** válasza:
52%

Nem te vagy a valamelyik napi kérdező anyósa véletlen? Ott is 2 gyerek volt és ovónő anyós,aki 1 napra se vállalta volna a gyerekeket.

Más gyereke megerőltető,megértem.

De a saját kisunokáid? Hát hogy lehet ilyen szivtelen egy nagymama?

Jobb is lesz bébiszitterrel azoknak a gyerekeknek.

2013. júl. 11. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!