Miért akart megmérgezni anyukám barátja?
Allergiás vagyok a mandulára. Ezt anyukám barátja is tudja. Eddig sem volt túl felhőtlen a kapcsolatunk, de anyu sírva könyörgött, hogy legyek vele rendesebb. Anyu szeretné, ha a férfi ideköltözne hozzánk, de ahhoz az kell, hogy megkedveljük egymást. A férfi próbált nyitni, sütött nekem süteményt. Anyunak elmondta, aki felhívta a figyelmét arra, hogy allergiás vagyok a mandulára. Mikor a süti elkészült, rákérdeztem, nincs-e benne semmi féle mandula-származék. A férfi azt mondta, semmi nincs benne, mert tudja, hogy nem ehetek. Jóízűen megettem a süteményt, majd egy idő múlva alig kaptam levegőt, bedagadt a torkom, mentőt kellett hívni hozzám. (Ez volt csütörtök este). Anyu persze hisz neki, hogy véletlenül rakott bele darált mogyoró helyett darált mandulát.
Nem értem, miért csinálta ezt? Rosszabbul is elsülhetett volna. És akkor anyut örökre elveszíti. Ezek után azt mondtam, ha hozzánk akar költözni, én inkább hajléktalan leszek. 17L
És azt hozzátenném, ha egyszer-egyszer itt aludt, elkezdett parancsolgatni, hogy este 8kor (nyáron) lefekvés, a barátaim nem lehetnek itt 4 óra után és hogy a hörcsögömtől szabaduljak meg, mert "büdös".
Látom, még te sem jártál étteremben. Mert be lehet jutni. Csak ismeretség kell hozzá.
És ne vádolj engem hazugsággal, nem ismersz! Én sem mondok rád semmi sértőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!