Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akart megmérgezni...

Miért akart megmérgezni anyukám barátja?

Figyelt kérdés

Allergiás vagyok a mandulára. Ezt anyukám barátja is tudja. Eddig sem volt túl felhőtlen a kapcsolatunk, de anyu sírva könyörgött, hogy legyek vele rendesebb. Anyu szeretné, ha a férfi ideköltözne hozzánk, de ahhoz az kell, hogy megkedveljük egymást. A férfi próbált nyitni, sütött nekem süteményt. Anyunak elmondta, aki felhívta a figyelmét arra, hogy allergiás vagyok a mandulára. Mikor a süti elkészült, rákérdeztem, nincs-e benne semmi féle mandula-származék. A férfi azt mondta, semmi nincs benne, mert tudja, hogy nem ehetek. Jóízűen megettem a süteményt, majd egy idő múlva alig kaptam levegőt, bedagadt a torkom, mentőt kellett hívni hozzám. (Ez volt csütörtök este). Anyu persze hisz neki, hogy véletlenül rakott bele darált mogyoró helyett darált mandulát.

Nem értem, miért csinálta ezt? Rosszabbul is elsülhetett volna. És akkor anyut örökre elveszíti. Ezek után azt mondtam, ha hozzánk akar költözni, én inkább hajléktalan leszek. 17L

És azt hozzátenném, ha egyszer-egyszer itt aludt, elkezdett parancsolgatni, hogy este 8kor (nyáron) lefekvés, a barátaim nem lehetnek itt 4 óra után és hogy a hörcsögömtől szabaduljak meg, mert "büdös".

2009. okt. 18. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
84%

Ha a pasik ilyenek lennének, mint a 17:02 leírta, akkor már kihalt volna az emberiség.

De a pasik rakétát visznek a holdra, atomerőműveket üzemeltetnek, és agyat műtenek. Szóval, nagyon jól tudnak egyetlen egy dologra figyelni. Úgy tudom, épp arról híresek. Meg arról, hogy nem szín alapján választanak, hanem, az adatok alapján. Aki ennyire közveszélyes, annak nem nő kell, hanem gyám , minimum.

Ennyi erővel a saját gyerekét is megmérgezné. mert szín meg hangulat, meg polc után választ? Nem tartalom után?Egy nő, esetleg. Aztán a férfiak folyton olvassák amit látnak. Szedik be az adatokat. Ha elé kerül egy zacskó (otthon már) nem a színét , a formáját nézi, nem a hangulatot idézi fel, amikor vásárolt, hanem regisztrál: Mandula, 1000 g, Enegriaérték 627 Kcal/100g.

Vagy nem?

2009. okt. 18. 17:18
 42/72 anonim ***** válasza:
35%

Látod ez a baj,hogy nem szimpatikus.De hidd el senki sem lenne szimpatikus,aki "befurakodna "az életetekbe.Ezt anyukád elrontotta,hogy nem keresett elöbb barátot magának,hogy tanuld az együttélést.

Úgyhogy most neked kell"erőt"venni magadon,bizony változtatni kell az eddigi életeteken.Mehetnél másnaponta te barátnőzni,a hörcsögök,ha annyira kellenek takaríts ki mindennap,meg is említheted a barátnak,hogy az ő kedvéért teszed.

Én a helyedben most elmennék a boltba,bevásárolnék és szólnák a "pasinak",hogy akkor most süssünk együtt.

2009. okt. 18. 17:19
 43/72 anonim ***** válasza:
33%

Már elnézést, de ha valakiről tudom, hogy meg akart ölni a francba is, akkor egy bocsánatkéréssel nem oldódik meg minden.

És megint megkérdezném, hogy a jó édes anyukád, hogy a viharba tűri ezt el?

Nem mondta senki, hogy te vagy a gonosz, de azért baromi fura, hogy nálatok mindenki elég érdekesen viselkedik, meg emberölési kisérletei vannak, te pedig sosem követtél el semmit és semmiben vagy hibás.

Amúgy, valóban a sok paraszt mindenhova lerakja a boltban a nem kívánt cuccokat.

Komolyan meg akartak téged ölni, aztán azt mondta bocsi, te meg aztmontad jólvan, oké... tényleg nem furcsa..teljesen normális.

És a kérdésed is így kezdődött, "miért akart megmérgezni anyukám barátja", akkor meg miért nem arra kérsz választ? Te mondod 17 évesen másokra, hogy okoskodó?

Gondolom te a megtestesült tökély vagy.

Ez egy nagy kamu, legalább jó erősen elferdítve az igazság.

2009. okt. 18. 17:25
 44/72 anonim ***** válasza:
81%

Anyukád mit mond?

Nme haragudott meg rá?

Tud még ránézni? Bír vele lenni? Én nem bírnám látni sem. Ha véletlen lenne, a persze. Rá se bírnék nézni egy hülyére, aki megeteti mandulával a mandulaallergiás gyerekemet. Véletlen? Én is véletlenül átmegyek egy babakocsin a zebrán. Mert elfelejtettem hogy meg szoktunk állni.

Otthon vagy. Hacsak nem vesznek neked egy önálló lakást, nem kénbe elköltöznöd. Ez ugyanis az otthonod. Még az állami gondozásból se tesznek ki 18 évesen, csak lakásotthonba irányítanak.

Minek kéne ideköltöznie ennek az embernek. Ha annyira épp ő kell, találkozgathatnak. Honnan szedte össze? Tudtok róla valamit? Van közös ismerősötök,? Csak le kéne már informálni. Ha nem anyud teszi, akkor tedd meg te. De beszélj előbb anyukáddal, ne érezze támadásnak! Érezze, hogy te őt szereted. Ne csináljon már butaságot!

Csinálj csal balhét. Ha igaz ez a történet, akkor vagy egy bűnöző, vagy egy hülye. Egyikre sincs szükségetek.

2009. okt. 18. 17:29
 45/72 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, akkor most légyszíves ezen az eseten kívül mi az, ami nem szimpatikus ebben a pasasban?

Mivel foglalkozik, mi a munkája?

Tudod, nekem a páromat a szüleim üldözték el, fenyegetésig elment apám, mert a srác nem volt szimpatikus, miért? Mert nem volt diplomás, de dolgozott rendesen évek óta. Apámnak nem felelt meg, mert "rangon aluli", ezért a végsőkig elment.

Nem tudtam mással kapcsolatot kialakítani azóta. Ő igen, de engem nem tudott elfelejteni. Kőkemény harc volt az idő, amit eltöltöttünk együtt, egymással boldogan, de a szüleim (apám) ellen nem tudtuk felvenni a harcot eléggé. Tudom, hogy Ő az igazi társam, mert többet vállalt, mint amit bárkitől várni lehetne egy kapcsolatban ilyen körülmények mellett. Ha nem igazi társam lenne Ő, már az első célozgatásnál elhagyott volna, de ő nem ezt tette, még nagyon sokáig találkoztunk, most már csak távolról, és olyan munkát vállalt, ami rengeteg utazással és távolléttel jár. Véletlenül? Nem, azóta nem tud egy helyben ülni, én se, és csak így megy átvészelni a kényszer-hozta sorsot.

Anyukád is biztos érzi, hogy nem jó ez így, de szeret téged is és szereti a párját is, és szeretné, ha elfogadnád a párját. A pasi már próbálkozott, nem jól, de adhatnál neki még egy esélyt. Első eset volt ez a sütis dolog, én nem törnék pálcát a feje fölött. Anyukád hadd legyen boldog azzal, akivel ő boldog szeretne lenni. Ha nem hagyod, te se várhatod el később, hogy ő ne szóljon bele, hogy te kivel akarsz boldog lenni.

Eddig sokmindent megengedett neked anyukád, talán nem kellett volna.

2009. okt. 18. 17:33
 46/72 anonim ***** válasza:
50%
17.11:én meg rengeteg történetet tudok,ahol a barátnőim kapcsolatait szétbarmolták a gyermeik.Aztán most egyedül élnek,mert közpen persze a gyerekek megtalálták a párjukat,akiért simán elhagyták az anyjukat.
2009. okt. 18. 17:34
 47/72 anonim ***** válasza:
74%
Ha decemberben töltöd a 18-at még az anyukádnak sem lesz beleszólása mit csinálsz, nemhogy egy vadidegennek. Én a helyedben nem engednék és leülnék megbeszélni anyukáddal, hogy oké, odaköltözhet a pasi, de nem szólhat bele az életetbe és cserébe, hogy elviselsz egy vadidegent magad körül, akivel együtt kell élned, cserébe a te barátnőd is gyakrabban jöhetne oda, akit te éppúgy szeretsz, mint anyukád a barátját, így talán megérti. Szerintem ez a férfi nem sütötte, hanem vette a süteményt, vagy valamelyik ismerősnőjét kérte meg, hogy süssön, talán így kerülhetett mandula a süteménybe. De ha ő sütötte valóban, akkor kizárt, hogy véletlen kerüljön bele a mandula, ez valószínüleg szándékos volt, akkor meg nem tudok jobbat tanácsolnii, mint hogy menj bele a játékba és ha odaköltözik hozzátok, ott tegyél neki keresztbe ahol csak tudsz, persze úgy, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy te vagy a hunyó, de ő érezze, hogy nincs "biztonságban". És a helyedben nem hagynék támadási felületet, ha oda költözik a pasas, vagyis szerintem menj el dolgozni, hogy neked is legyen fix jövedelmed és adj bele a rezsibe te is, mert előbb utóbb ezzel fog támadni a pasi hidd el nekem. Így neked is épp ugyanannyi jogod lesz mindenhez, mint a többieknek, akik abban a lakásban laknak és fizetik a rezsit, mert ha betöltöd a 18-at elvileg anyukád már nem köteles eltartani téged és lakhatást biztosítani, így ha dolgozol te is egyenjogú leszel velük. Ha nevelni akar, bátran mondd meg neki, hogy dolgozó felnőtt vagy éppúgy, mint ő, tehát majd akkor fogadod meg a tanácsait, amikor ő is azt teszi, amit te mondasz (vagyis soha).
2009. okt. 18. 17:37
 48/72 anonim ***** válasza:
41%
17:18 - Ezt a nők nézik. Fogyókúra kategóriát hányszor szoktad olvasni? :-D
2009. okt. 18. 17:40
 49/72 anonim ***** válasza:
46%
17:37 - Szerintem a kérdező nem dolgozik, de javasolnám neki, hogy kezdjen el minél hamarabb dolgozni. :-)
2009. okt. 18. 17:42
 50/72 anonim ***** válasza:
89%
17:37 vagyok. Lehet, hogy a férfiak figyelmetlenek, de ha emberéletről van szó, tehát allergiáról, ami halált okozhat, kizárt, hogy a mandula figyelmetlenségből került a sütibe. Vagy a másik tippem, hogy valaki más készítette és azért nem mondta el, mert imponálni akart, hogy milyen fasza sütit süt, utólag meg kínos lett volna elmondani hogy nem ő sütötte, miután már azt kamuzta, hogy ő.
2009. okt. 18. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!