Barátnőm nős férfival keveredett szexuális viszonyba. Hogyan kezeljem az érzéseimet?
Kérdező, mint ha én írtam volna a kérdést. Bár amiről én tudok, az ennél egy fokkal rosszabb.
Több, mint 10 éve vagyok tagja egy társaságnak, elvileg a többség keresztény, ők nagyon sokat segítettek nekem, amikor nagyon a gödör mélyén voltam, és az idegi kikészülés határát súroltam. Most voltunk együtt a társasággal valahol több napra, és persze a 4 ágyas szobákat valahogy beosztottuk, ki hol alszik. Nekem is kellett valahol, és egyik szobatársnőm (már nincs együtt a párjával, aki szintén a társaságba tartozik) egyik éjjel az egyik pasival (nem a volt párja, spec. a pasi egyedülálló nemrég óta) a szobánk erkélyén - ez még éppen belefér, hiszen 2 egyedülállóról van szó -, de másik éjjel a társaság egy másik pasi tagjával - aki viszont 2 gyerekes apuka - a szobában, miközben mi 3-an többiek aludni próbáltunk... És a következő misén már ájtatos módon mentek áldozni... Ez viszont már sok volt, nos, bennem valami nagyon megváltozott, és már nem ugyanazok a szememben, mint azelőtt, nem azok, akik a legnagyobb xarból anno kihúztak, nem tudok rájuk ugyanúgy tekinteni, mint korábban, és nem ugyanúgy érzem magam a társaságban, mint azelőtt, és fogalmam sincs, hogy kezeljem, valami megtört, átléptek egy határt, ami számomra átléphetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!