Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm nős férfival keverede...

Barátnőm nős férfival keveredett szexuális viszonyba. Hogyan kezeljem az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Én férjnél vagyok, babát várok, és nem bírom megemészteni, amit a barátnőm csinál egy másik családdal. Talán, ha szerelemből csinálná, meg tudnék neki bocsátani, de azt mondja, neki is csak a szex kell, mint a férfinek. Erre találhatna mást is. Úgy gondolom lezárom vele a barátságomat. Undorítónak tartom, amit művel. Hisz nem kéne, hogy partner legyen egy család szétzúzásában. Vannak egyedülálló férfiak is.
2009. okt. 16. 16:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, mint ha én írtam volna a kérdést. Bár amiről én tudok, az ennél egy fokkal rosszabb.

Több, mint 10 éve vagyok tagja egy társaságnak, elvileg a többség keresztény, ők nagyon sokat segítettek nekem, amikor nagyon a gödör mélyén voltam, és az idegi kikészülés határát súroltam. Most voltunk együtt a társasággal valahol több napra, és persze a 4 ágyas szobákat valahogy beosztottuk, ki hol alszik. Nekem is kellett valahol, és egyik szobatársnőm (már nincs együtt a párjával, aki szintén a társaságba tartozik) egyik éjjel az egyik pasival (nem a volt párja, spec. a pasi egyedülálló nemrég óta) a szobánk erkélyén - ez még éppen belefér, hiszen 2 egyedülállóról van szó -, de másik éjjel a társaság egy másik pasi tagjával - aki viszont 2 gyerekes apuka - a szobában, miközben mi 3-an többiek aludni próbáltunk... És a következő misén már ájtatos módon mentek áldozni... Ez viszont már sok volt, nos, bennem valami nagyon megváltozott, és már nem ugyanazok a szememben, mint azelőtt, nem azok, akik a legnagyobb xarból anno kihúztak, nem tudok rájuk ugyanúgy tekinteni, mint korábban, és nem ugyanúgy érzem magam a társaságban, mint azelőtt, és fogalmam sincs, hogy kezeljem, valami megtört, átléptek egy határt, ami számomra átléphetetlen.

2009. okt. 16. 22:40
 22/22 anonim ***** válasza:
80%
22:40 vagyok, még hozzátennék annyit, hogy ha valaki szerelemből teszi, az annyira nem zavar, mert a szerelem egy speciális kategória, de ami az ismerőseimmel megesett, az nem szerelem, és a 2 gyerekes apuka pont azt teszi, amit az apám, a családja háta mögött szórakozik, nekik meg hazudik, és az a baj, hogy tudom, hogy ebből előbb-utóbb milyen légkör alakul ki otthon, és tudom, hogy gyerekként ez nagyon rossz...
2009. okt. 16. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!