Barátnőm nős férfival keveredett szexuális viszonyba.
Hogyan kezeljem az érzéseimet?
Figyelt kérdés
Én férjnél vagyok, babát várok, és nem bírom megemészteni, amit a barátnőm csinál egy másik családdal. Talán, ha szerelemből csinálná, meg tudnék neki bocsátani, de azt mondja, neki is csak a szex kell, mint a férfinek. Erre találhatna mást is. Úgy gondolom lezárom vele a barátságomat. Undorítónak tartom, amit művel. Hisz nem kéne, hogy partner legyen egy család szétzúzásában. Vannak egyedülálló férfiak is.
Ha igazi barátnője vagy, barátja, akkor emiatt elég gyerekes dolog lenne megszakítani a barátságot.
Nem tudom, mennyi idős vagy, de elfelejtetted azt az örök érvényű igazságot, hogy ehhez 2 (két) ember kell.
Próbálj vele beszélni; gondolom felnőtt emberek vagytok, tehát csak tudtok normálisan beszélni. Ha pedig nem, akkor nem azt mondom, hogy legyél mellette, de ne legyél ellene. Nincs közöd hozzá (hiába) barátod, hogy ő mit csinál. Maximum tanácsokkal láthatod el.
Vagy esetleg féltékeny vagy, hogy ő jól érzi magát?
2009. okt. 16. 16:26
2/22 anonim válasza:
ez egy tipikus olyan kérdés,amire tényleg csak helyeselni lehet,hogy teljesen igazad van.gusztustalanok az ilyen nök,és szivtelenek..na meg még hülyék is..hiszen addig se jut el agondolataival,hogy leüljön és gondolja ät,ha vele tennék ugyanezt..öt csalnä a pasija,miközben a barätnöd otthon van pl a babäval.borzalmas.de sajnos vannak ilyen nök.ha kaland kell neki,keressen egyedülällot..annyi de annyi ilyen pasi van...
2009. okt. 16. 16:30
3/22 anonim válasza:
Prűd vagy.
Az Ő élete, Neki esik jól, hamár egyszer otthon nem kapja meg azt, ami kell neki. Emiatt nem szabad felrúgni egy barátságot. Sőt, még a rosszallásodat se fejezd ki, ha igazi barátod.
2009. okt. 16. 16:30
4/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok féltékeny, nagyon szép életem van. (remélem :) ) nagyon boldog vagyok. Amit csinál, az egyszerűen nem fér össze az én erkölcsi értékrendemmel. Kiábrándultam belőle, mint barátból... Nem tehetek róla, ha ezt érzem. :( De szívesen veszem a hozzászólásaitokat ( bármilyen vélemény), hátha ésszerű érvekkel alátámasztva másképp látom majd a dolgokat. :)
2009. okt. 16. 16:31
5/22 anonim válasza:
Ha csak tényleg a szex miatt csinálja és nem zavarja, hogy szétzilál egy másik családot, lehet annyira gátlástalan is hogy akár a te férjedet is megkörnyékezi. Furcsa hozáállás.Mindenképpen beszélnék vele a témáról komolyabban.
2009. okt. 16. 16:31
6/22 A kérdező kommentje:
Az elején beszéltem vele, mert tulajdonképp őt is féltem, hogy sérül ebben a kapcsolatban.Meg, ha szerelmes lenne, az más lenne, de így...
2009. okt. 16. 16:33
7/22 anonim válasza:
Gondolkozzatok már,mit írtok! Emiatt nem szabad egy barátságot felrúgni? Hát egy családot szabad felrúgni?? Kérdező,ne hagyd,hogy átmossák az agyad,ne asszisztálj a barátnőd tettéhez,vegye észre,hogy nem szabad ilyet csinálni,ne bólogass neki erre! Ha pedig nem hallgat rád,nyugodtan szakítsd meg a barátságot,én is jártam már így. Én a volt barátnőmmel ugyanezen ok miatt szakítottam meg a kapcsolatot+ő még teherbe is esett tőle+elvetette+ott folytatta,ahol abbahagyta,majd maximum megint megy abortuszra. Undorító.
2009. okt. 16. 16:39
8/22 anonim válasza:
Mennyi sok álszent prűd hozzászóló... És aztán ők nyavalyognak a legjobban, ha otthon a kedves párjuktól nem kapják meg a "napi betevőt"...
2009. okt. 16. 16:47
9/22 anonim válasza:
Hát az ilyenen én is teljesen kiakadtam egy barátnőmmel kapcsolatban, szerettem, mert egyébként egy helyes, rendes lány volt...De ebben a tekintetben nagyot zuhant a szememben, nem voltam képes megérteni...Sportot űzött belőle, hogy összejövögetett családos férfikollégáival, egy éven belül kb. 4 ilyen esete volt, főként azért a szex céljából. Mindig azt mondogatta, hogy ha majd talál valaki normális partnerkapcsolatot azonnal kihajítja az éppen aktuálisat, csak sajnos nem igen ment neki, pedig társkereső oldalakra regisztráltatta magát. Csak olyan fura figurák voltak a még potenciális jelőltek is, akikkel egyátalán randira vállalkozott, hogy elképesztő...
És még folytathatnám vele kapcsolatban, de nem teszem...Nem tartom már vele a kapcsolatot, több okból kifolyólag...
2009. okt. 16. 16:49
10/22 anonim válasza:
És mit mesélt a barátnőd, hogy csinálják?
Nagyon jó Neki, vagy csak kicsit?
És miért nem a saját kis rövid életeddel foglalkozol?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!