Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm nős férfival keverede...

Barátnőm nős férfival keveredett szexuális viszonyba. Hogyan kezeljem az érzéseimet?

Figyelt kérdés
Én férjnél vagyok, babát várok, és nem bírom megemészteni, amit a barátnőm csinál egy másik családdal. Talán, ha szerelemből csinálná, meg tudnék neki bocsátani, de azt mondja, neki is csak a szex kell, mint a férfinek. Erre találhatna mást is. Úgy gondolom lezárom vele a barátságomat. Undorítónak tartom, amit művel. Hisz nem kéne, hogy partner legyen egy család szétzúzásában. Vannak egyedülálló férfiak is.
2009. okt. 16. 16:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
53%
Ha a férfi megteszi vele, megtenné más nővel is. Nem ő zilálja szét a családot, hanem a férj. A barátság annál több, hogy emiatt vége legyen, a barátok elfogadják egymás rossz tulajdonságait is.
2009. okt. 16. 16:54
 12/22 anonim ***** válasza:
62%

Miért a nőt kell hibáztatni,hiszen a pasi családja és ő teszi tönkre a saját családját...

Ha nem a barátnőd az áldozat,akkor talál mást!

A barátnőd most így érzi jól magát,miert baj ez?

Nem baj,ha nem értesz vele egyet,de mégis csak a barátnőd :O)

2009. okt. 16. 16:56
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
ugyan .. no problem, ez természetes, tudni kell az érzelmeket és a jó szexet külön választani
2009. okt. 16. 17:02
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

kedves kérdező

próbálj meg beszélni a barátnőddel és jobb belátásra bírni, az érzelmeire hatni.

milyen világ ez?! hányingerem van azoktól a válaszolóktól, akik szerint ez nem gáz, úristen, de jó, hogy én nem vagyok ilyen mocskos, és te sem, kedves kérdező...

2009. okt. 16. 17:12
 15/22 anonim ***** válasza:
74%
a férfi is egy szemét szar, de a barátnőd is. ennyi, én se tudnám le se köpni undoromban. amúgy férfi vagyok. ilyennel nem éri meg barátkozni, egyszer tleg a te férjedre is rámászik majd.
2009. okt. 16. 17:13
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Hát ebben az esetben mindkettő egy szemét alak és bizony azokról is megvan a véleményem, akik a a hozzászólásukkal Téged csesztetnek idióta stílusban ráadásul (akinek nem inge...). Azért megnézném ezeket az embereket akkor, amikor megtudják, hogy a párjuk csalja. Szóval hangsúlyozom a nő is és a férfi is hibás a dologban, de mivel Te csak a női felet ismered, ezért vele kapcsolatban tudsz tenni is valamit. Mivel már beszéltél a barátnőddel és ő jól érzi magát ebben a szerepben, ezért én is azt tenném a helyedben, hogy megszakítanám a barátságot vele, mégpedig azért, mert hatalmasat zuhanna a szememben, nem tudnék továbbra is úgy ránézni, mint a legjobb barátnőmre. Neki valószínűleg a barátság sem szent, úgy ahogy a család sem az!
2009. okt. 16. 17:24
 17/22 anonim ***** válasza:
34%

Nem értem, kinek mi abaja? jaj de messze vagyunk mi még az értelmes, felvilágosult gondolkodástól... Mi a frász a probléma egy jó szex-kapcsolattal? Hiszen gondolom nem több. Na, akkor viszont nem is megcsalás, hiszen nem is "viszony", csupán jó szex, ennyi. Ezzel meg mi a baj?

Olyan furcsák páran, hogy hihetetlen. Nem tudom, ez a magyarokra jellemző amúgy, mert én sokat vagyok úgymond nyugaton, de ott a párok legtöbbször együtt mennek szórakozni hétvégente, aztán szépen mindenki felszed valakit, lesz egy jó kis éjszaka, és másnap meg is beszélik, kinek milyen volt. Mi ebben olyan durva? Talán nem jó a szex?

2009. okt. 16. 17:25
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó öcsém nem semmi degenerált gondolkodásmódod van....Állj ki a Kossuth térre és szedjed az embereket össze egy gruppenre....
2009. okt. 16. 17:28
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

Mostani eszemmel én is ezt mondanám, mint te, nem tudnék vele őszinte barátnői kapcsolatot fenntartani és nem találkoznék vele többet. De..

Annak idején én is belerondítottam egy család életébe harmadikként - a legjobb barátnőm ellenezte (neki akkor már férje és egy gyereke volt), próbált lebeszélni, de nem tudott sajnos.

Azóta én is családanya vagyok és nagyon szégyenlem azt, amit tettem. A gyerekkori barátnőm kitartott mellettem, azóta is a legjobb barátnők vagyunk, napi kapcsolatban vagyunk, és örülök, hogy "nem hagyott el", akkor sem, ha nem értett egyet azzal, amit tettem.

2009. okt. 16. 17:44
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
Hát én megszüntetném a barátságot vele, az biztos.
2009. okt. 16. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!