Miért nem tudom kimondani az érzéseimet?
6 éve szerelmes vagyok egy Srácba és nem tudom neki őszintén bevallani az érzéseimet!!!!! Nála jobban senkit nem szerettem és mióta ismerem nem is érdekel más! 200 km-re lakik Tőlem, de 6 éve összejárunk kb havi szinten. Az elején mindkettőnknek volt kapcsolata! Már mindketten függetlenek vagyunk, és ha találkozunk (még mindig csak havi szinten) megveszünk egymásért, de mégsem mond egyikünk se semmit! Nem beszélünk a jövőnkről, nem mondjuk egymásnak hogy szeretlek, nem vállaljuk fel, hogy együtt vagyunk. Pedig Ő már mondta nekem, hogy jó lenne ha szerepelnék a jövőjében,mert örül, hogy testileg lelkileg így passzolok hozzá, de ennyi, itt le is zárta! Pedig lassan megőrülök a hiányától, főleg mióta múltkor nálam volt, és az egyik étteremben beszólt a felszolgáló Hölgy, hogy mennyire hasonlítunk egymásra, és hogy az Igazi Szerelmesek előbb utóbb egymáshoz formálódnak!
Én nem tudok nélküle élni, és rohadt féltékeny vagyok, mert nagyon közvetlen mindenkivel és tipikus sármos pasi kategória! De még a lényeg, hogy olyan érzés tör rám sokszor, hogy "Úristen, ez a srác, aki életem legjobb pasija, tuti nem engem akar". Valahogy úgy érzem, Ő tökéletesebb Nőre vágyik, és nem is merek nagyon hinni a szavaiban, hogy hiányzom neki, vagy hogy el jön majd még értem! :( Kérlek segítsetek, mert meghülyülök!
írd meg neki, ha szóban, szemtől szemben nem megy
vagy
ha együtt vagytok, fordítsatok egymásnak hátát, úgy üljetek, s máris könnyebb, sőt azonnal kapsz visszajelzést!
A havi szintű találkozás miért van? Munka, iskola, vagy azért, mert egymást akarjátok látni?
Mi az hogy "testileg- lelkileg" passzoltok egymáshoz, ha nincs köztetek semmi? ( ha jól értettem, itt pillanatnyilag plátói szerelemről van szó) Amikor azt mondta, hogy "szerepelj a jövőjében", miért hagytad elterelni a témát? Szerintem legközelebb hozd szóba, és kérd meg, hogy fejtse ki bővebben, mire gondolt.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy a srác ugyanilyen gátlásokkal küszködik mint te. Várhattok még egy darabig, hogy ki kap először őszinteségi rohamot, de szerintem felesleges. Ha nincs bátorságod élőben elmondani az érzéseidet, írd meg neki. Sok szerencsét, drukkolok.:-))
Egyébként épp azért nem megy szemtől szemben, mert fülig szerelmes vagy. Ha az ember úgy érzi, hogy megtalálta a tökéletes társat, azzal elég gyakran jár együtt az az érzés, hogy "méltó vagyok én ehhez a csodához?":-)))
Bízz egy kicsit jobban magadban! Az azért nem lehet véletlen, hogy ez a fiú 200 kilométerről szalad hozzád.
Szerintem az ilyen "kétesélyes" ügyeket, jobb minél előbb tisztázni. Azért neked kellene kezdeni, mert te biztos vagy abban amit érzel.
Szerelmesnek lenni nagyon jó érzés. Az egyoldalú szerelem viszont feleslegesen leköt, és kimerít érzelmileg, lelkileg, a bizonytalansága miatt. Ráadásul nincs hova "fejlődnie" a kapcsolatnak, és a legváratlanabb pillanatban véget is érhet. Ha a srác nem érez irántad barátságnál többet - amit nagyon kétlek - előbb utóbb nagy csalódás ér mindenképpen. De ha tudod, akkor legalább felkészülhetsz rá lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!