Jók az önnállósodási terveim? Csak azt ne mondjátok, hogy álomvilág.
Szerzek egy picike albérletet 1-2 héten belül. A bútorok annyira nem számítanak, csak az a lényeg, hogy legyen fürdő és tiszta legyen a hely.
A pénzt azzal fogom keresni, hogy öreg embereknek takarítok heti egyszer. És akár minden nap főzök vacsorát nekik. Ha nem egy vén boszorkát fogok ki, akkor ezzel nekem semmi gondom nincs, a régi történeteket is szeretem hallgatni, meg mindent. Aranyos, mosolygós vagyok. Jó hallgatóság vagyok, és nincs szükségem sok mindenre az életben maradáshoz.
Jó a tervem?
Éppen au pairt keresek,de a megnyilvánulásaid,gondolkodásmódod alapján nem merném rád bizni a fiam.
19 évesen már lehetnél érettebb is.
Nem vagy te egy kicsit kényelmes?
Tényleg gondok vannak a fejedben, 19 évesen nem lehetsz ennyire vak és buta!
18 évesen sz@rrá dolgoztam magam suli mellett, mert muszáj volt elköltözni! Egy lerobbant kis semmi panelban éltem, a 9. emeleten. A bérleti díj 20.000 ft volt, rezsi 18-20.000 ft volt, pedig én aztán nagyon spóroltam. Kenyéren éltem kb.
Mégsem voltak ilyen elvetemült képzelődéseim, hogy majd heti 1-2 óra takarításból elélgedélek majd boldogan, meg főzök rájuk stb.
NINCS pénzük az embereknek ilyenre, értsd meg.
édes szívem, én 19 évesen naponta 4 órát tudtam dolgozni az egyetem mellett és épp hogy elég volt ruhára meg némi kajára. még a rezsit sem tudtam volna kifizetni belőle, nem hogy mellé egy albérletet.
nagyon el vagy tévedve. javaslom kicsit beszélgess felnőtt, dolgozó emberekkel, és kérdezd meg, h mire elég manapság 16e ft!
Privátra majd válaszolok.
Erényem, hogy luxus nélkül is beérem, ruhám itthon egy rakás, kaja pedig kínai gyorsleves, melegszendvics vagy valami hasonló.
De ÉRTSD MÁR MEG, hogy kell albérletet fizetned, ami MINIMUM 20-25.000 ft! SEHOL nem fogsz olcsóbbat találni!
Azt a leves meg meg kell VENNED, tudod, nem csak úgy ott terem a konyhaasztalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!