Szerintetek is felelőtlen szülő az aki a születendő babájának nem tud új ruhákat, kiságyat, babakocsit venni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 22. 15:42
21/38 anonim válasza:
Feketemamba, én jól keresek itt Magyarországon. Szóval ne hozd fel, hogy itt csak éhbért lehet keresni, és nem is ez volt a témája a kérdésnek.
Különben a férjem dán, és félig kint élünk, de én itthoni cégnek dolgozom. Ott kint, a gazdag Dániában ugyanúgy keresik a használt, olcsóbb cuccokat a gyereknek, mint itthon. A sógornőm 2millió forintnyi koronát keres, és a fiának, amikor született, a rokonok adtak sok mindent, pedig zsebből ki tudta volna fizetni az újakat. De minek, ha nemsokára kinövi?
22/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ez lesz az első babám ezért nem vagyok benne biztos, hogy jól tudom e de három hónapos kórtól már majdnem mindent ehet a baba. Nem? Akkor már nem szügséges annyira tápszer.
2013. jún. 22. 16:28
23/38 anonim válasza:
Nem, ahhoz, hogy mindent ehessen, több időnek kell eltelni.
24/38 anonim válasza:
Ha szoptatsz egyáltalán nem kell tápszer.
4hónaposan kezdheti a kóstolást a tápis baba, de idő, mire kiváltja a tápit.
25/38 anonim válasza:
Tápszeres baba 4 hónaposan kezdi, de pici falatokkal. Anyatejes babáknál 6 hónapos kortól szokták kezdeni a hozzátáplálást. Viszont az én tápszere kislányom több, mint másfél éves koráig követelte a reggel-este tápszert... :D Már furán néztek, hogy még visszük neki..
26/38 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a szomszédom a hülye? Megnyugodtam.
2013. jún. 22. 16:47
27/38 anonim válasza:
Nem, nem a szomszédod a hülye, ha szerinte nem lehet 65+25+12 ezer forintból három embert eltartani. Anyukám mondogatja mindig nagybátyáméknak, hogy egy alapigazság van gyerekvállalással kapcsolatban: minél idősebb, annál több pénzbe kerül, lassan kezdik belátni.
28/38 anonim válasza:
De, hülye a szomszédod. Semmi köze a te dolgodhoz és a te életedhez.
29/38 anonim válasza:
Úgy érzem, a szomszédod lát az életmódotokban olyasmit, amit te itt nem írtál le, nehogy ne neked adjon mindenki igazat. Nem hiszem, hogy csak azért felelőtlenezett le, mert használt ruhákat veszel. El tudom képzelni, hogy van ott más is, miről gondosan hallgatsz.
30/38 anonim válasza:
Mi kaptunk használt kiságyat az akkor 4 éves húgomtól.. gondolhatod hogy az ég világon semmi baja nem volt, minek vettünk volna újat? A matracot kicseréltük és kész. Ruhát is rengeteget kaptunk de alsóruhát én vettem neki. Viszont! ha első babás vagy, olvass utána a dolgoknak mert rég hallottam akkora blődséget hogy egy baba 3 hónapos korától ehet mindent. Nem bántásból írom, de neked is jobb ha tisztán látsz. Olvass neten, baba könyveket, akármit. Egyébként tudom ajánlani a GYIK "babás részlegét", én is rengeteg hasznos infót, tanácsot kaptam onnan. Boldog babavárást! Az idióta szomszéddal meg nem kell foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!